Χαραλαμπίδης: «Δεν υπάρχει διοίκηση»

18:47 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα στη Νίκη Βόλου και να γίνουν κατάλληλες οι συνθήκες δουλειάς του προπονητή και των παικτών επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, που υπερασπίστηκε τον Γιώργο Δαλούκα, λέγοντας ότι τρέχει μόνος του και δεν τον βοηθά κανείς.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι και το «διπλό» που πήρε η Νίκη Βόλου με ανατροπή κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης υποστήριξε ότι η ομάδα του δικαιούταν τη νίκη και ότι οι παίκτες του επέδειξαν δύναμη ψυχής:

«Ήταν

μία σημαντική και μεγάλη νίκη για την ομάδα μου, έτσι όπως εξελίχθηκε. Όπως χάσαμε το ματς με τον Ηρακλή στα τελευταία λεπτά, έτσι πήραμε το σημερινό. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Δικαιούμασταν τη νίκη. Από το πρώτο λεπτό ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, είχαμε δύο δοκάρια και καλή κυκλοφορία. Δικαιωματικά κερδίσαμε. Βρήκαμε το κουράγιο να ανατρέψουμε το σκορ. Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ψυχή και δύναμη, απλά την έχουν παρατήσει.

Θέλω να κάνω σωστά τη δουλειά μου και αν δεν έχω τις κατάλληλες συνθήκες δεν μπορώ. Δεν θέλω να κοροϊδεύω. Μου είπαν ότι θα υπάρχουν κάποια πράγματα και δεν υπάρχουν. Είναι ένας άνθρωπος που τρέχει μόνο και αυτό είναι ο κ. Γιώργος Δαλούκας.
Δεν έχουμε συνθήκες δουλειάς για να μπορέσουμε να δουλεύουμε σωστά και να βγάλουμε την ομάδα.

Δεν είναι μόνο για να κριτικάρουμε τους παίκτες. Η Νίκη έχει μεγάλη δύναμη και είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να ξεκολλήσει από τη Γ’ Εθνική. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα στην ομάδα.Από την Τρίτη (6/03) περιμένω να γίνουν και να αλλάξει η κατάσταση» και συμπλήρωσε:

«Δεν υπάρχει διοίκηση. Δεν βλέπω άλλους, ένας μόνο δεν φτάνει. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος, ούτε τι αντιμετωπίζουμε. Πρέπει να τον βοηθήσουν τον κ. Δαλούκα. Το να κριτικάρουν είναι πολύ εύκολο. Ας έρθουν να δουν πως κάνουν τα παιδιά προπόνηση. Εμένα με ενδιαφέρει λειτουργικά η ομάδα. Εάν δεν έχεις εφόδια πως θα γίνει η δουλειά; Για αυτό τα ονομάζω και γίνομαι εγώ ο κακός. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για το αν πίστευαν ότι θα πάρουν τη νίκη: «Σε όλα τα ματς δικαιούμασταν τη Νίκη. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο για 94-95 λεπτά. Είχαμε δώσει όρκο ότι θα κερδίσουμε. Είχαμε δύναμη ψυχής, το πιστεύαμε από μέσα μας ότι θα το κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα