«Κόλλησαν» στο 1-1 Χανιά και Γλυφάδα

18:16 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν το βράδυ της Κυριακής (4/3) ΑΟ Χανιά και ΑΟ Γλυφάδα για την 11η αγωνιστική της Football League 2.

Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, προηγήθηκαν στο 11’ με τον Μπρατσιάνι, ωστόσο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους μέχρι το ημίχρονο, μια και στο 40’ ο Ταραλίδης έφερε το ματς στα ίσια. Έτσι, η ομάδα της μεγαλονήσου έμεινε στην 9η θέση

με 9 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 13 πόντους και έμειναν σε… σύνδεση με τις θέσεις των πλέι οφ για την άνοδο.

Τα Χανιά μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη επικίνδυνη φάση που δημιούργησαν μπροστά στα καρέ του Χώνου, με την κεφαλιά του Μπρατσιάνι στο 11’. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να… απαντήσουν, ωστόσο, στο 19’ το φάουλ του Ταραλίδη από μακρινή απόσταση, πέρασε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ο Καλογεράκης.

Στο 24’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Χώνος ενήργησε σωστά και μάζεψε τη μπάλα προ του Νούνο που έβγαινε στην πλάτη της άμυνας της Γλυφάδας. Στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι τα Χανιά απείλησαν, όταν ο Μπρατσιάνι πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 29’ ο Νούνο έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χώνου.

Στο 38’ η Γλυφάδα προσπάθησε να απειλήσει και πάλι με στημένη φάση, όταν ο Ταραλίδης εκτέλεσε απ’ ευθείας, αλλά ο Καλογεράκης απομάκρυνε με τις γροθιές. Ότι δεν κατάφερε ο Έλληνας μέσος στην προηγούμενη φάση, το έκανε δύο λεπτά αργότερα και πάλι με φάουλ, νικώντας τον Καλογεράκη, κάνοντας το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Η συγκεκριμένη φάση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους φιλάθλους των Χανίων, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον του διαιτητή. Μάλιστα, στο ημίχρονο, ο διαιτητής άργησε να μπει στα αποδυτήρια, λόγω της έντασης στην εξέδρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του δεύτερου μέρους για περίπου 10 λεπτά.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο ΑΟ Χανιά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζήτησε το δεύτερο τέρμα που θα του έδινε το προβάδισμα για τη συνέχεια. Στο 50’ ο Μπακάκης εκτέλεσε το φάουλ, ο Βουρβαχάκης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Χώνος μπλόκαρε.

Η… απάντηση στις χαμένες φάσεις για την Γλυφάδα, ήρθε στο 61’ και πάλι με τον Ταραλίδη, ο οποίος εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία και απομακρύνθηκε. Στα τελευταία λεπτά, τα Χανιά ανέβασαν… στροφές και πίεσαν για ένα τέρμα, ωστόσο στο 91’ το σουτ του Νούνο από τα δεξιά, σταμάτησε στο δοκάρι του Χώνου, χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με το ισόπαλο 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μάγειρας του Συνδέσμου Ευβοίας, ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους: Ανωγιανάκη, Καμπλιώνη, Πυθαρούλη, Παραρά, Βαλεριάνο, Κολοτούρο, Βασιλόγιαννη

ΑΟ Χανιά: Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Σελινιωτάκης, Πυθαρούλης, Καμπλιώνης (81’ Βαρουξάκης), Μπρατσιάνι, Νούνο, Ανωγειανάκης (68’ Πλουσής), Φάμπιο.

ΑΟ Γλυφά

Keywords
Τυχαία Θέματα