Χαραλαμπίδης: «Είναι κρίμα η Νίκη να παίζει στη Γ’ Εθνική»

Στο γεγονός ότι η Νίκη Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα πρέπει να αγωνίζεται στην Football League 2 στάθηκε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής της Νίκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε

μεγάλη εμφάνιση και σε όλη τη διάρκεια ήμασταν κυρίαρχοι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Η νίκη μας είναι δίκαιη και με δουλειά θα έχουμε περισσότερη βελτίωση.
Αξίζουμε να είμαστε ψηλά, αυτή η ομάδα έχει τρομερό κόσμο και κάποιοι πρέπει να την φέρουν ψηλά. Δεν μπορεί άλλο μια τόσο τεράστια ομάδα να βρίσκεται στη Γ’ Εθνική. Είναι κρίμα. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, να έχουμε κάτω το κεφάλι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Για την πολύ καλή εμφάνιση της Νίκης: «Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Χρειάζεται διάρκεια, υπομονή. Δεν είμαστε μάγοι. Η ομάδα θα γίνεται καλύτερη και θα φτάσει εκεί που θέλουμε εμείς».

Για το αν το ρόστερ που διαθέτει η Νίκη είναι ανταγωνιστικό: «Το υλικό που έχουμε το δουλεύουμε και είναι ανταγωνιστικό. Έτσι γίνεται καλύτερη δουλειά στην προπόνηση. Αυτό βελτιώνει τους παίκτες. Τα παιδιά έδειξαν ότι η ομάδα μπορεί να στηρίζεται και σε αυτούς»!

Keywords
Τυχαία Θέματα