Χαραλαμπίδης: «Υπάρχει πρόβλημα στη Νίκη»

Η ήττα (1-0) της Νίκης Βόλου από τον Εθνικό Γαζώρου, που συνδυάστηκε με κακή εμφάνιση, δεν άρεσε στον Απόστολο Χαραλαμπίδη, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα και έκανε λόγο για ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας από τους παίκτες του.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, υπογράμμισε ότι δεν περίμενε η ομάδα του να δείξει τόσο κακό πρόσωπο, ανέφερε ότι υπάρχει πρόβλημα και πως για να αλλάξουν τα πράγματα, πρέπει

ο σύλλογος να αποκτήσει επαγγελματική νοοτροπία.
Μάλιστα, σε ερώτηση αν εκτός από τους παίκτες εννοεί και τη διοίκηση, απάντησε… διπλωματικά: «Γενικά μιλάω. Υπάρχει πρόβλημα»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ αδράνειας. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, αλλά δεν είχαμε τις κατάλληλες λύσεις για να ανοίξουμε την άμυνα του Εθνικού Γαζώρου. Είχαμε την υπεροχή, αλλά ήταν ανούσια. Όταν δεν κάνεις γκολ, χάνεις το παιχνίδι. Δεν ήμασταν πολύ καλοί. Η αντίπαλη ομάδα ήταν καλά κλεισμένη, έκλεισε καλά τους χώρους και δεν βρήκαμε τους διαδρόμους. Υπάρχει πρόβλημα. Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά και οι παίκτες πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία, γιατί διαφορετικά δεν μπορούμε να πάμε πουθενά».

Για τα μεταγραφικά αποκτήματα: «Είναι καλοί παίκτες, αλλά θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν».

Για το αν έπρεπε να γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις: «Θέλαμε έναν σέντερ φορ. Κινηθήκαμε για τον Τριανταφύλλου, αλλά δεν έγινε η μεταγραφή».

Για το αν περίμενε τόσο κακό πρόσωπο από τη Νίκη Βόλου: «Οι παίκτες δεν είχαν ρυθμό και η απουσία από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής φάνηκε».

Για το αν η προετοιμασία κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος πήγε… στράφι: «Δεν πήγε στράφι η προετοιμασία, απλά ήταν ένα κακό παιχνίδι. Πριν το ματς, τα παιδιά ήταν αποφασισμένα για τη νίκη. Δεν περίμενα αυτό το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα. Ξέρουμε όλοι πόσο βαριά είναι η φανέλα της Νίκης. Πρέπει να αποκτήσουμε επαγγελματική νοοτροπία για να αλλάξουν κάποια πράγματα. Πρέπει να γίνουν επαγγελματίες. Αν δεν αλλάξουν νοοτροπία, δεν γίνεται τίποτα».

Σε ερώτηση για το αν ο κ. Χαραλαμπίδης εννοεί μόνο τους παίκτες ή και τη διοίκηση είπε: «Γενικά μιλάω. Υπάρχει πρόβλημα».

Για τον Εθνικό Γαζώρου σχολίασε: «Παίζει πολύ δυνατά και ψυχωμένα. Του ανήκουν συγχαρητήρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα