Διλμπέρης: «Είχαμε ψυχή και πάθος»

Στο πάθος και την ψυχή που έδειξαν οι παίκτες του Εθνικού Γαζώρου για να φτάσουν στη νίκη, αλλά και στο γεγονός ότι αν ήταν πιο προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις τους, το παιχνίδι θα είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου, στάθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου με δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του εμφανίστηκε ικανοποιημένος και συνάμα προσγειωμένος. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού του συλλόγου του, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μπορεί να μην είναι ελκυστικό το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουμε, η ομάδα όμως γνωρίζει τις δυνατότητές της».

Αναλυτικά

οι δηλώσεις του Παναγιώτη Διλμπέρη:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει στόχο την άνοδο στην κατηγορία. Συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά που έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είχαν ψυχή και πολύ πάθος στο παιχνίδι. Ήταν στοιχεία τα οποία είχαμε τονίσει ότι χρειάζονταν σε αυτό το ματς.

Ήταν ερωτηματικό για εμάς το πώς θα παρουσιαζόμασταν. Κρατήσαμε την ομάδα σε καλό επίπεδο με τα δύο φιλικά που δώσαμε. Μπορεί να μην είναι ελκυστικό το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουμε, η ομάδα όμως γνωρίζει τις δυνατότητές της και έτσι τις πραγματοποιεί στον αγωνιστικό χώρο. Αμυντικά η τακτική μας ήταν καλή. Το παιχνίδι θα μπορούσε, με τις αντεπιθέσεις που βγάλαμε, να είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Έχουμε δύσκολο ματς στον Τύρναβο και βάση προγράμματος πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν με τη νίκη του ο Εθνικός Γαζώρου βγάζει εκτός ανόδου τη Νίκη Βόλου: «Δεν ξέρω αν τη βγάζουμε εκτός ανόδου. Αν αναλογιστεί κανείς ότι με το παιχνίδι που χάσαμε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον φέραμε πιο κοντά στην άνοδο, τότε κάτι τέτοιο θα γινόταν και σήμερα αν χάναμε».

Αν επηρέασε τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας το γρήγορο γκολ: «Έτσι, λειτουργούμε σε γενικές γραμμές, με αυτή την τακτική. Αν δεν βάζαμε γκολ, θα βλέπαμε πως θα λειτουργούσε η αντίπαλη ομάδα. Έχουμε δουλέψει δύο τρία συστήματα. Αν απαιτούσε το παιχνίδι κάτι διαφορετικό, θα το κάναμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα