Χατζηνικολάου – Καρπουζά: «Νταμπλ στη Λεωφόρο»

20:16 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μαρία Χατζηνικολάου και Άννα Καρπουζά θέλουν το 2012 να τους φέρει υγεία, ευτυχία και φυσικά Πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό.

Με συνέντευξή τους στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ο… καλικάντζαρος, Μαρία Χατζηνικολάου και ο… μουτζούρης, Άννα Καρπουζά, ξεπροβοδίζουν το 2011 και εύχονται υγεία, ευτυχία και φυσικά Πρωτάθλημα και Κύπελλο για πάντα στον Παναθηναϊκό.

Τι γεύση σας άφησε το 2011;
Μαρία: «Ήταν μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, αλλά παρόλα αυτά στο τέλος πήραμε το Πρωτάθλημα. Βέβαια ήταν αποτυχία το γεγονός ότι δεν πήραμε το Κύπελλο, βάσει της ομάδας που είχαμε, παρά τους τραυματισμούς,

Μλαντένοβιτς, τον δικό μου της Γεωργίας (σ.σ. Τζανακάκη). Παρόλα αυτά θεωρώ ότι στο τέλος ήταν μια ομάδα που δεν έπρεπε μείνει εκτός Κυπέλλου, και τουλάχιστον με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, δείξαμε ότι η ομάδα αυτή άξιζε».
Άννα: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ξεκίνησε δύσκολα με τραυματισμούς, αλλά όταν κάτι τελειώνει όμορφα δεν θυμάσαι τα άσχημα. Έτσι το Πρωτάθλημα σβήνει τις όποιες δυσκολίες περάσαμε στη διάρκεια της χρονιάς. Το καλοκαίρι ήταν άσχημο για εμάς, όσο και αν φύγαμε για διακοπές με την γλύκα του πρωταθλήματος, το επόμενο βήμα ήταν να σχεδιάσουμε τον… χειμώνα μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Παρόλα αυτά στον Παναθηναϊκό πάντα κάτι γίνεται και τα πράγματα φτιάχνουν στο τέλος, ευτυχώς. Και πλέον έχουμε μπει σε μια καλή πορεία».

Ποια στιγμή ξεχωρίζετε από τον παλιό χρόνο;
Άννα: «Η ημέρα που πήραμε το πρωτάθλημα. Το χάρηκα πολύ γιατί είχα συνεισφέρει και εγώ με τη συμμετοχή μου και έτσι το ευχαριστήθηκα περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιές. Εκείνη τη στιγμή ήταν ηθική ικανοποίηση για ότι είχαμε ζήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ήταν τέλεια γιατί τα καταφέραμε. Πέρσι η ΑΕΚ δεν ήταν φαβορί, καθώς δεν γίνεται να ανεβαίνεις από την Α2 και να παίρνεις πρωτάθλημα, όσο χρήματα και να διαθέσεις».
Μαρία: «Τη μέρα του Πρωταθλήματος, με όλο το σκηνικό που έγινε μετά. Οι πανηγυρισμοί με τον κόσμο στη Λεωφόρο. Αυτό που σκέφτηκα ήταν «Ναι, τα κατάφερα, παρά τις δυσκολίες που είχαμε περάσει». Καθώς αυτό το Πρωτάθλημα ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών μας».

Και ποια θέλετε να διαγράψετε;
Άννα: «Τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Δυστυχώς πάντα μία ομάδα έχει καλές και κακές ημέρες. Υπάρχουν μέρες που δεν μας πάει το παιχνίδι και στο ματς αυτό, ήταν μία από αυτές».
Μαρία: «Και εγώ εκείνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είμαι σίγουρη όμως ότι αν παίζαμε την επόμενη ημέρα το σκορ θα ήταν 3-0 εύκολα. Εκείνη την ημέρα δεν μας πήγε τίποτα καλά. Αλλά δυστυχώς αυτό έγινε και πρέπει να το ξεχάσουμε».

Ποιες είναι οι ευχές σας για το νέο έτος, 2012;
Άννα: «Να είμαστε όλες καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς, γιατί δεν είμαστε και πολλές φέτος. Να συνεχίσουμε να έχουμε το ίδιο πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, όπως είχαμε και πέρσι. Να είμαστε δεμένες και όλα τα άλλα θα έρθουν. Όταν έχεις καλό κλίμα και δουλεύεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα που θέλεις. Και εμείς θέλουμε Πρωτάθλημα και Κύπελλο»
Keywords
Τυχαία Θέματα