Δεύτερο σερί shutout για τους Νιου Γιορκ Μετς

03:46 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Μετά το no-hitter του Johan Santana, ο R.A. Dickey σημείωσε complete shutout στο αποψινό 5-0 των Νιου Γιορκ Μετς επί των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς.

Ο Dickey (8-1) παραχώρησε επτά hits και πέτυχε εννέα strikeouts για το τρίτο shutout της καριέρας του. Ακόμα, ο David Wright συμπλήρωσε έξι home runs στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές συμπλήρωσαν τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Το πρώτο

του φετινό home run πέτυχε ο Bobby Abreu στο 6-2 των Λος Άντζελες Ντότζερς εναντίον των Κολοράντο Ρόκις. Έτσι βοήθησε στη διακοπή σερί πέντε ηττών και στην ίδια τη νίκη του Aaron Harang (4-3). Επίσης, οι Andre Ethier και Elian Herrera είχαν από δύο hits, ενώ ο Jian Nicasio (2-3) χρεώθηκε την ήττα, αν και αποχώρησε τραυματισμένος στο δεύτερο inning, ύστερα από μπαλιά στο αριστερό γόνατο.

Χωρίς τον τραυματισμένο Νικ Μαρκάκη, οι Μπάλτιμορ Όριολς κέρδισαν με 2-1 τους Τάμπα Μπέι Ρέις και διέκοψαν αρνητικό σερί έξι παιχνιδιών. Ο Endy Chavez πέτυχε home run στο τρίτο inning σε βάρος του Jeremy Hellickson (4-2) και βοήθησε τον Brian Matusz (5-5) να χρεωθεί τη νίκη με έξι «δυνατά» innings. Πάντως ένα λάθος του Drew Sutton στο έβδομο inning έκρινε το ματς, ενώ ο Jim Johnson συμπλήρωσε 17 saves.

Σαν… όγδοος pitcher, o Addison Reed (0-1) παραχώρησε δύο runs και οι Σιάτλ Μάρινερς κέρδισαν με 10-8 τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ στο δωδέκατο inning. Ακολούθησε ο Hisashi Iwakuma με… ψύχραιμο save. Στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ichiro Suzuki είχε δύο home runs, ενώ οι Justin Smoak και Michael Saunders από ένα. Για τις «άσπρες κάλτσες» αντίστοιχα χτυπήματα είχαν οι Gordon Beckham, Alex Rios, A.J. Pierzynski και Dayan Viciedo. O τελευταίος, μάλιστα, ισοφάρισε σε 8-8 στο όγδοο inning.

Δύο home runs είχε ο Hanley Ramirez στο 5-4 των Μαϊάμι Μάρλινς σε βάρος των Φιλαδέλφεια Φίλις. Τη νίκη χρεώθηκε ο Ricky Nolasco (6-3), που έφτασε στο έβδομο inning παραχωρώντας τρία runs, ενώ ο Heath Bell κατέγραψε το ενδέκατο του save. Ακόμα, ο Jose Reyes πέτυχε hit για 13ο συναπτό ματς, ενώ ο Hunter Pence συμπλήρωσε 13 home runs το 2012.

Τέσσερα hits παραχώρησε o Stephen Strasburg (6-1) σε επτά innings και οδήγησε τους Ατλάντα Μπρέιβς στο 2-0 επί των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Ο Sean Burnett «καθάρισε» το όγδοο inning και ο Tyler Clippard το ένατο με το τέταρτό του save, οπότε ο Brandon Beachy (5-4) υπέστη την ήττα. Ακόμα, o Jesus Flores είχε home run για τους «γενναίους».

Σε εξέλιξη είναι τα Μιλγουόκι Μπρούερς-Πίτσμουργκ Πάιρετς, Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Νιου Γιορκ Γιάνκις, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Αριζόνα Ντάιμοντμπακς, Κλίβελαντ Ίντιανς-Μινεσότα Τουίνς, Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Σικάγο Καμπς, Χιούστον Άστρος-Σινσινάτι Ρεντς. Στις πέντε τα ξημερώματα θα αρχίσει το Λος Άντζελες Έιντζελς-Τέξας Ρέιντζερς, ενώ δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκαν νωρίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα