Ο δεύτερος τελικός του Stanley Cup

01:15 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Απόψε (03/06, 03:00) διεξάγεται ο δεύτερος τελικός του Stanley Cup, στον οποίο οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς υποδέχονται τους Λος Άντζελες Κινγκς.

Στα τελευταία νέα των δύο ομάδων δεσπόζει η πιθανή επιστροφή του 33χρονου αμυντικού των Ντέβιλς, Henrik Tallinder. Ο έμπειρος άσος είναι στα περιθώριο από τον Ιανουάριο λόγω τραυματισμού στο δεξί πόδι, αλλά ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον τρίτο αγώνα. Πάντως για το αποψινό ματς δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του.

Συνολικά οι «διάβολοι» σκοπεύουν

να γίνουν περισσότερο δημιουργικοί στο δεύτερο παιχνίδι. Δηλαδή θα προσφερθεί μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στους χαρισματικούς επιθετικούς.

Από την άλλη, οι Κινγκς θα επιδιώξουν να πετύχουν τη δέκατη εκτός έδρας νίκη τους σε αντίστοιχους αγώνες των playoffs. Έτσι θα αποκτήσουν διπλό πλεονέκτημα, πριν από τη μεταφορά της σειράς στην «πόλη των αγγέλων». Για αυτό θα προωθήσουν πάλι κλειστό ματς, με «κουβούκλιο» γύρω από τον τερματοφύλακα, Jonathan Quick.

Γεύση σε νεαρούς

Στον αποψινό αγώνα θα βρεθούν οι Nail Yakupov, Ryan Murray, Mikhail Grigorenko, Alex Galchenyuk, Morgan Rielly και Filip Forsberg. Πρόκειται για έξι «βαριά» χαρτιά του φετινού ντραφτ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου, που θα «γευτούν» τη ζωή ενός παίκτη NHL, αφού θα συναντηθούν με επαγγελματίες των δύο φιναλίστ.

Συμφωνία με Tarasenko

Οι Σέιντ Λούις Μπλους πέτυχαν προφορική συμφωνία με τον 20άχρονο Vladimir Tarasenko. Πρόκειται για τη 16η επιλογή του ντραφτ του 2010 και πιθανότατα θα ντεμπουτάρει την επόμενη χρονιά στο NHL αφήνοντας το KHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα