Κανονικά θα συνεχίσει ο Johan Santana των Νιου Γιορκ Μετς

02:22 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο πρώτος no-hitter pitcher των Νιου Γιορκ Μετς, Johan Santana, δήλωσε πως οι ενοχλήσεις στον ώμο δεν είναι σοβαρές και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Εκτέλεσε 134 ρίψεις, για να γίνει ο πρώτος pitcher στην ιστορία των Μετς με no-hitter, αλλά ο Santana έδειξε πως ενοχλείται στον αριστερό ώμο. Άλλωστε έχει υποβληθεί σε σχετική εγχείρηση. Δεν φαίνεται, όμως, σοβαρός ο τραυματισμός. Από την πλευρά του, ο Mike Baxter,

outfielder που αποχώρησε τραυματισμένος από το ίδιο παιχνίδι, θα περάσει άμεσα από εξετάσεις.

Δεν θα απουσιάσει ο Felix Hernandez

Κανονικά θα μείνει στο rotation των Σιάτλ Μάρινερς ο Felix Hernandez, αν και αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση. Πάντως ο νικητής Cy Young το 2010 αποχώρησε πρόωρα από τον προηγούμενό του αγώνα.

Free agent o Jorge Soler

Έγινε free agent o outfielder, Jorge Soler, και είναι πλέον διαθέσιμος για τις ομάδες του MLB. Άλλωστε έχει ήδη αποσπάσει έντονο ενδιαφέρον, αλλά μόλις τώρα ξεπέρασε προβλήματα με την άδεια παραμονής του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Προοδεύει ο Longoria των Ρέις

Περίπου στα τέλη του Ιουνίου θα επιστρέψει στη δράση ο Evan Longoria, τραυματισμένος third baseman των Τάμπα Μπέι Ρέις. Επίσης, ο left fielder, Desmond Jennings, άρχισε τους αγώνες με τη δεύτερη ομάδα και αναμένεται να επανέλθει την επόμενη εβδομάδα.

Επιστρέφει ο Brett Gardner στους Νιου Γιορκ Γιάνκις

Εντός της επόμενης εβδομάδας έχει οριοθετηθεί η επαναφορά του Brett Gardner στους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Άλλωστε ο outfielder των Νεοϋορκέζων ξεκίνησε προπονήσεις, ύστερα από τον τραυματισμό του στον αγκώνα.

Προώθηση του McCarthy

Οι Όκλαντ Αθλέτικς πρόσθεσαν τον pitcher, Brandon McCarthy, στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, αφού διένυσε πορεία στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών. Παράλληλα ο first baseman, Daric Barton, βρέθηκε στα θυγατρικά τμήματα του συλλόγου.

Προπονήθηκε ο Pedroia

Ταχύτερα, σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις, φαίνεται πως θα επιστρέψει ο Dustin Pedroia στο βασικό σχήμα των Μπόστον Ρεντ Σοξ. Άλλωστε ξεκίνησε, για πρώτη φορά, ασκήσεις hits για τις «κόκκινες κάλτσες».

Επαναφορά για Rex Brothers

Τον αριστερόχειρα pitcher, Rex Brothers, πρόσθεσαν πάλι στο βασικό τους ρόστερ οι Κολοράντο Ρόκις. Παράλληλα υποβιβάστηκε ο δεξιόχειρας, Carlos Torres.

Εκτός ο Charlie Morton

Στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών προστέθηκε ο Charlie Morton των Πίτσμπουργκ Πάιρετς, ύστερα από την υποτροπή σε παλιότερο τραυματισμό στον δεξιό αγκώνα. Τη θέση του στο rotation θα πάρει ο Brad Lincoln.

Πήραν Steve Pearce οι Μπάλτιμορ Όριολς

Έναντι χρημάτων μεταφέρθηκαν τα δικαιώματα χρήσης του 29χρονου Steve Pearce στους Μπάλτιμορ Όριολς από τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Ο infielder/outfielder πήρε τη θέση του Bill Hall στην πρώτη ομάδα.

Νέα προβλήματα στους Άστρος

Ο first baseman, Carlos Lee, και ο outfielder, Travis Buck, ενδέχεται να προστεθούν στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών των Χιούστον Άστρος. Μέχρι στιγμής οι Τεξανοί έχουν αποφύγει τους τρ

Keywords
Τυχαία Θέματα