«Δεν μπορούσε να ματαιωθεί το Κύπελλο»

Η συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ήταν ο λόγος που δεν μπορούσε να μην διεξαχθεί ο θεσμός του Κυπέλλου σύμφωνα με τον Νίκο Προύντζο, παρά την παραδοχή του πως θα υπάρξει επιπλέον κούραση για τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της επιτροπής της διοργάνωσης στην ΕΠΟ, μιλώντας στον αέρα του «NovaΣΠΟΡ FM», τόνισε πως τηλεοπτική μετάδοση στις πρώτες φάσεις θα υπάρξει μόνο αν διεξαχθούν σημαντικοί αγώνες, ενώ ο τελικός θα μεταδοθεί από κανάλι ευρείας κάλυψης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Προύντζου:

«Την Τετάρτη (02/11)

θα γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στις 9 του μήνα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν οι αγώνες της διοργάνωσης. Οι πρώτες φάσεις θα γίνουν σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που έχουν οι ομάδες στα τρία πρωταθλήματα.

Κάποιες ομάδες που δεν έχουν υποχρεώσεις θα παίξουν στο Κύπελλο Ελλάδας. Δεν μπορούσε ο θεσμός του Κυπέλλου να ματαιωθεί, αν και θα υπάρχει επιπλέον κούραση για τους ποδοσφαιριστές. Ο λόγος είναι πως υπάρχει συμφωνία με το κανάλι που θα δείξει τους αγώνες.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, αν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση στις πρώτες φάσεις της διοργάνωσης. Αν ο ΟΤΕ κρίνει πως υπάρχουν σημαντικά ματς, τότε ίσως να προβάλει κάποια από αυτά.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα μεταδοθεί από κάποιο κανάλι ευρείας κάλυψης, όμως οι αγώνες των προηγούμενων φάσεων θα προβληθούν από το ΟΤΕsport».

Keywords
Τυχαία Θέματα