Δεν προβλημάτισαν οι διαιτησίες

Μετά από αρκετό καιρό έγιναν καλές διαιτησίες στη Σούπερ Λίγκα. Τα λάθη ήταν λίγα και δίχως να επηρεάσουν τη εξέλιξη του αγώνα, εκτός από του διαιτητή Σελίμου που θα μπορούσε α υποδείξει επιθετικό φάουλ στο νικητήριο γκολ της Δόξας Δράμας.

Στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» ο Παππάς ήταν καλός και έκανε ελάχιστα λάθη. Μία λάθος υπόδειξη στο 6’ αφορά τον βοηθό Σωτηρόπουλο (ανέκοψε τον Λυμπερόπουλο), ενώ στο 31’ ο Αθηναίος ρέφερι, θα μπορούσε να αποβάλει τον Μάκο για χτύπημα στον Καζίμ.

Στο ΟΑΚΑ

ο Αρετόπουλος ήταν καλός, αλλά του ξέφυγε η φάση του 55’, όπου ο Κλέιτον χτυπάει τον Βασιλακάκη, μία κίνηση που μπορούσε να δοθεί η κόκκινη κάρτα.
Στη Λιβαδειά ο Μήτσιος είχε αρκετά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο. Στο 28' ο Μεντί έπρεπε να δει την κίτρινη κάρτα για αγκωνιά σε αντίπαλό του, ενώ στο 31' ο Χακόμπο είδε την κίτρινη κάρτα, συνέχισε όμως να διαμαρτύρεται έντονα, έπρεπε να δει και τη δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί.

Στο Καυτανζόγλειο ο Σελίμος δεν είδε το επιθετικό φάουλ του Κυβελίδη, λίγο πριν σκοράρει το νικητήριο γκολ της Δόξας Δράμας επί του Παναιτωλικού.
Στο Ηράκλειο ο Κομίνης δεν αντιμετώπισε προβλήματα, όπως και ο Στυλιαράς στο Περιστέρι σε ένα παιχνίδι με εναλλαγές και αρκετές φάσεις. Καλός και ο Καλογερόπουλος στη Νέα Σμύρνη, όπως και ο Δασκαλόπουλος στο «Κλ. Βικελίδης».

Keywords
Τυχαία Θέματα