Δεν το βάζει κάτω ο Κακλαμανάκης (video)

Ο Νίκος Κακλαμανάκης χρειάστηκε να περιμένει ως το μεσημέρι της Κυριακής για να αναχωρήσει από την Δονούσα για την συνέχεια του Διάπλου Αιγίου που επιχειρεί.

Δεν υπάρχει βελτίωση στον καιρό ο οποίος τον έχει δυσκολέψει αρκετά και ήταν ο λόγος της διανυκτέρευσής του στο νησί. Παρά τις ακραίες συνθήκες, όπως ενημερώνει η ομάδα που τον ακολουθεί με φουσκωτό, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ιστιοσανίδας έφυγε για Κουφονήσια με την ελπίδα να του κάνει το χατίρι ο καιρός και να φτάσει τελικά στην Αμοργό που είναι

και ο τελικός προορισμός του.

Όπως γράφει στην ομάδα του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «η γοητεία του ταξιδιού παραμένει αμείωτη, όπως και η αγάπη για τη θάλασσα, το πανί και κυρίως το χαμόγελο. Ένα χαμόγελο βαθύ, αμάραντο, εσωτερικό, που νοιώθω ότι πρέπει να το επιστρέψω στους γύρω μου. Και η πορεία μου πλέον δεν στοχεύει σε Ολυμπιακές διακρίσεις και μετάλλια, αλλά στην κοινωνία αυτού του χαμόγελου, στον χώρο που τόσα μου έδωσε, στο εκ βαθέων ελληνικό Αιγαίο. Ταξιδεύω για να ολοκληρώσω έναν συμβολικό κύκλο, μια επιστροφή στα πάτρια ύδατα και να αναπτερώσω μια πίστη σε μια άλλη, ξεχασμένη Ελλάδα, αυτή που αγωνίζεται, διαπρέπει, ξεχωρίζει, την Ελλάδα που όλοι θέλουμε να αγαπάμε!»

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η ομάδα του από την πρώτη ημέρα στα κύματα μεταξύ Ανδρου και Δονούσας, μέσω Μυκόνου και Δήλου.

 

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα