«Διαβολικό» στραβοπάτημα για τους Ρεντ Ουίνγκς

06:31 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς κέρδισαν τους Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς με 2-1, αν και θα τερμάτιζαν στην έκτη θέση της Ανατολής ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά τους.

Από την στιγμή που ενημερώθηκαν για τη νίκη των Φιλαδέλφεια Φλάιερς, οι «διάβολοι» μετατράπηκαν σε... αδιάφορη ομάδα. Άλλωστε «φίξαραν» την έκτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL και θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τους Φλόριντα Πάνθερς ή τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς στον πρώτο γύρο

των play off.

Ωστόσο, ο Petr Sykora δέχθηκε τέλεια ασίστ από τον Patrick Elias, συμπλήρωσε είκοσι γκολ και διαμόρφωσε το 2-1, 8:40 πριν από την λήξη της αναμέτρησης. Νωρίτερα, στο πρώτο 20λεπτο, ο Alexei Ponikarovsky πήρε ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ, ενώ ο Tomas Holmstrom ισοφάρισε σε 1-1 σε power-play στην δεύτερη περίοδο.

Έτσι οι Ντέβιλς συμπλήρωσαν εκατό βαθμούς και άφησαν τα «κόκκινα φτερά» στους 101. Οι εκπρόσωποι του Ντιτρόιτ είναι έναν βαθμό πίσω από τους τέταρτους Νάσβιλ Πρέντατορς και δύο βαθμούς μπροστά από τους έκτους Σικάγο Μπλάκχοκς, οπότε μπορούν να καταταχθούν από τέταρτοι μέχρι έκτοι στην Δύση, από την στιγμή που όλες οι ομάδες έχουν ένα ακόμα παιχνίδι να δώσουν στην regular season.

Keywords
Τυχαία Θέματα