Πέρασε από τη Σκύδρα ο Βατανιακός

Δύσκολα πέρασε από την έδρα του Αετού Σκύδρας ο Βατανιακός, ο οποίος επικράτησε με 1-0 χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ποτουρίδης στο 44'.

Ο Βατανιακός ήταν το φαβορί πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν ούτε ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η πρώτη καλή φάση άνηκε στους φιλοξενούμενους, όταν ο Σαββίδης αστόχησε στο τετ-α-τετ στο 6'. Στα τελευταία δύο λεπτά του ημιχρόνου ο Ποτουρίδης απείλησε αρχικά μετά από σέντρα του Ραβούση, και στο 44' ο Ντούλας κέρδισε πέναλτι, μετά από το κράτημα του Μπρέγκου.

Την

εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ποτουρίδης, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές... συγκινήσεις, εκτός από το σουτ του Μπρέγκου στο 81' που πέρασε λίγο άουτ.

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: Ραβούσης, Πασχώνης, Κυριακίδης, Παπασυμεών, Μαριορίδης, Λεκκάκης, Λισίτσας, Μπρέγκου, Ιωαννίδης, Θεοδωρίδης, Παπαστεργίου

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Σακελαρίδης, Νίκου, Δερμίσης, Τασίδης,Καρτσαμπάς, Χατζησαΐας, Σαββίδης (90’ Τριανταφύλλου), Μίγκος (63’ Μπέης), Ποτουρίδης (90’ Σταυρογιάννης), Ντούλας, Γιαξής

Δημήτρης Δερμίσης

Keywords
Τυχαία Θέματα