Διπλή ενίσχυση επιζητά η Νίκη Βόλου

Τη στήριξη των φιλάθλων της, τόσο με την παρουσία της στους αγώνες της όσο και με την οικονομική ενίσχυσή τους, ζητάει η Νίκη.

Οι Βολιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία καλούν τον κόσμο αφενός να δώσει το παρών στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, «σπρώχνοντας» με τη φωνή τους τούς παίκτες του Γιώργου Ζαφειρούδη στην κατάκτηση της νίκης επί της Αναγέννησης Φλόγας, και αφετέρου να συμβάλει οικονομικά στην προσπάθεια που κάνει φέτος η ομάδα και η οποία δεν έχει βρει ανταπόκριση από τους αρμόδιους φορείς. Διευκρινίζεται, μάλιστα, πως τα εισιτήρια

στα εκδοτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ, αλλά όσοι τα προμηθευτούν έγκαιρα θα δώσουν πέντε ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Εφτά στροφές πριν από το τέλος, σε ένα μαραθώνιο τριάντα αγωνιστικών, η ομάδα μας βαδίζοντας από νίκη σε νίκη βλέπει ξεκάθαρα πλέον τον στόχο της Α2, στην άνοδο του συλλόγου και την εκπροσώπηση του βολιώτικου μπάσκετ σε μια κατηγορία που ποτέ άλλοτε δεν έχει εκπροσωπηθεί. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας και του μπάσκετ γενικότερα, επειδή αυτοί είναι ο μοναδικός συμπαραστάτης και αρωγός σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Οικονομικοί πόροι από ΓΓΑ, ΕΟΚ, Δήμο Βόλου κ.τ.λ. δεν υπάρχουν πλέον κι έτσι τα μόνα σωματεία που θα επιβιώσουν θα είναι τα σωματεία με δυναμική και κόσμο όπως η Νίκη. Άλλωστε, η ομάδας μας μεγαλούργησε όταν στο μπάσκετ δεν υπήρχαν εκατομμύρια και καιροσκόποι παράγοντες με ακατανόητες χορηγίες. Η προπώληση στους συνδέσμους έχει αρχίσει από την Τέταρτη (21/03) και κοστίζει πέντε ευρώ το εισιτήριο. Η τιμή των εισιτήριων στα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι 10 ευρώ και ζητώντας την κατανόηση των φιλάθλων ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί στην τελική ευθεία για το μεγάλο στόχο της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα