Διπλό κάλεσμα στην Κατερίνη

Στα δύο θα χωριστεί αύριο (19/11) η Κατερίνη, καθώς την ίδια ώρα (17.00) αγωνίζονται τόσο η μπασκετική όσο και η ποδοσφαιρική ομάδα του Πιερικού.

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού, με ανακοίνωσή του, καλεί τον κόσμο της Πιερίας να δώσει δυναμικό παρών σε αμφότερα τα γήπεδα, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας για τη νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά στο μπάσκετ και της Παναχαϊκής στο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση: «Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «50 Χρόνια

Πιερικός», σας καλεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17.00 σε δύο σπουδαίες παραστάσεις για να τιμήσουμε την ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας του νομού μας.

Παράσταση FL: Στο Πιερικό Στάδιο η ποδοσφαιρική κομπανία του Πιερικού με τη συμμετοχή της ιστορικής Παναχαϊκής που γιορτάζει φέτος τα 120 χρόνια ιστορίας της και
Παράσταση Α2: Στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης η μπασκετική κομπανία του Πιερικού/Αρχέλαου με τη συμμετοχή του γειτονικού Ερμή Λαγκαδά.

Το έργο που ανεβαίνει ταυτόχρονα και στις δύο παραστάσεις είναι το ίδιο: «Ο Πιερικός πρωταγωνιστής». Καλούμε, λοιπόν, όλους τους Πιεριείς ανεξάρτητα από τις αθλητικές τους πεποιθήσεις και αφού διαλέξουν πρώτα την παράσταση της αρεσκείας τους να γεμίσουν τις κερκίδες των δύο αυτών αθλητικών χώρων. Για να γευτούμε όλοι μας, μαζί με τους αγωνιζόμενους αθλητές, τη χαρά του αθλητισμού και της νίκης. Στην Κατερίνη το Σάββατο 19 Νοεμβρίου του 2011, στις 17.00, η ώρα Ελλάδος θα δείχνει Πιερικός».

Keywords
Τυχαία Θέματα