«Διπλό» με Βοντολόφσκι οι Έρθκουεϊκς

Με 2-1 κέρδισαν εκτός έδρας τους Νιου Ίγκλαντ Ρεβολούσιον οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς σε παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αμφότερες οι ομάδες έχουν ήδη αποκλειστεί από τα play off.

Με το «καλημέρα» ο Κρις Βοντολόφσκι άνοιξε το σκορ για τους «σεισμούς» και με ένα κοντινό σουτ στο όγδοο λεπτό διαμόρφωσε το 0-1. Αργά και σταθερά, η πρωτοβουλία των κινήσεων μεταφέρθηκε στην πλευρά των γηπεδούχων, αλλά η ισοφάριση σημειώθηκε μόλις στο 55ο λεπτό σε φάση διαρκείας. Αρχικά ο Μίλτον Καράγκλιο έστειλε την

μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια ο Μπένι Φεϊλχάμπερ στα δίχτυα.

Ωστόσο, ο 28χρονος διεθνής Αμερικανός, Βοντολόφσκι, σημείωσε δεύτερο γκολ στο 82ο λεπτό και «πάγωσε» το Gillette Stadium. Με αυτό το γκολ, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στους 35 βαθμούς, ενώ η «επανάσταση» έμεινε στους 27.

Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον: Σάτελρουρθ, Μπαρνς, Άλστον, Κοκρέιν (87’ Ντουμπ), Τιερνέι, Τζόζεφ, Γκάρι, Φαγκούντεζ, Φεϊλχάμπερ, Καράγκλιο, Ζέρκα (75’ Ζιλάφσκι).
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς: Μπίνγχαμ, Μπέρλινγκ, Μάροου, Μπεϊτασούρ, Κοράλες (79’ Ρινγκ), Χερνάντεζ, Κρονίν, Στέφενσον, Ντόκινς (87' Μακλόφλιν), Μπάκα, Βοντολόφσκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα