Δυνατά στη... μάχη της Δύσης οι Σαρκς

Δύο πολύτιμους βαθμούς απέσπασαν οι Σαν Χοσέ Σαρκς κερδίζοντας με 2-1 τους κατόχους του Stanley Cup, Μπόστον Μπρούινς.

Ύστερα από το 8-0 σε βάρος των Τορόντο Μέιπλ Λιφς, οι Μπρούινς επέστρεψαν στις αρνητικές εμφανίσεις. Μεταξύ άλλων, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έμειναν πίσω στο σκορ από το 3:57 της πρώτης περιόδου λόγω γκολ του Joe Pavelski. Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ο Daniel Winnik βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά σε... 43 παιχνίδια και το σκορ έγινε 2-0.

Μόλις

3:15 πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο αρχηγός των εκπροσώπων της Μασαχουσέτης, Zdeno Chara, μείωσε σε 2-1. Ο Antti Niemi, γκολκίπερ των γηπεδούχων, διασφάλισε το «δίποντο» στο υπολειπόμενο διάστημα του αγώνα και συμπλήρωσε 16 αποκρούσεις.

Αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα των Μπρούινς που έμειναν στους 87 βαθμούς. Η συγκομιδή είναι αρκετή για την πρώτη θέση της Northeast και την δεύτερη της ανατολικής περιφέρειας του NHL, αλλά με «μαξιλαράκια» τριών και δύο βαθμών, αντίστοιχα.

Από την άλλη, οι «καρχαρίες» άθροισαν 84 βαθμούς και παρέμειναν στην δέκατη θέση της Δύσης. Πάντως απέχουν έναν βαθμό από την προνομιούχα οκτάδα και δύο από το ρετιρέ της Pacific. Αμφότερες οι «μάχες» που μετέχουν οι Σαρκς θα κορυφωθούν, όσο πλησιάζει η λήξη της regular season.

Keywords
Τυχαία Θέματα