Στα πέναλτι οι Φλάιερς

Τη νίκη στα πέναλτι πήραν οι Φιλαδέλφεια Φλάιερς ύστερα από το προγενέστερο 1-1 με τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς.

Ο Wayne Simmonds σημείωσε τη νικητήρια εύστοχη εκτέλεση, ενώ ο Ilya Bryzgalov σταμάτησε τον Troy Brouwer στο όγδοο πέναλτι της βραδιάς και διασφάλισε τον επιπλέον βαθμό για τους Φλάιερς. Νωρίτερα, στον πρώτο γύρο της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή είχαν σκοράρει οι Matt Read για τους γηπεδούχους και Matt Hendricks για τους «καπς».

Μάλιστα, οι Claude Giroux και Alex Ovechkin, μετρ

του... είδους, δεν σημείωσαν γκολ για τις ομάδες τους στα πέναλτι. Εντούτοις αυτοί διαμόρφωσαν το 1-1 στην κανονική διάρκεια. Συγκεκριμένα ο Giroux ισοφάρισε με το 27ο του γκολ το 33ο του Ovechkin που καταγράφηκε στο 26ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Ακόμα, ο Alexander Semin, επιθετικός των «πρωτευουσιάνων» δεν αγωνίστηκε εξαιτίας ακαθόριστου τραυματισμού. Την εστία των Κάπιτολς, εν τω μεταξύ, υπερασπίστηκε ο Braden Holtby που τελείωσε με 27 αποκρούσεις έναντι των τριάντα του Ρώσου ομόλογού του.

Έτσι, η ομάδα της Φιλαδέλφειας άθροισε 94 βαθμούς και παρέμεινε στην πέμπτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του ΝHL, στην οποία αναμένεται να τερματίσει λόγω των σημαντικών διαφορών από την τέταρτη και την έκτη. Από την άλλη, οι «καπς» έφτασαν στους 81 και έμειναν μόνοι στην όγδοη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα