Δύο ακόμα μεταγραφές για τους Μάρλινς

Οι Jose Reyes και Mark Buehrle είναι πλέον παίκτες των Μαϊάμι Μάρλινς, ενώ δεν υφίσταται το ενδιαφέρον για τον Albert Pujols.

O Reyes, all-star shortstop, υπέγραψε συμβόλαιο έξι ετών, το οποίο προβλέπει συνολικές απολαβές 106 εκατομμυρίων δολαρίων! Έφυγε από τους Νιου Γιορκ Μετς, στους οποίους άνηκε από τα 16 του, αφού οι Νεοϋορκέζοι δεν μπόρεσαν να... πλησιάσουν τα χρήματα που πρόσφεραν οι Μάρλινς.

Τα πρώτα δύο

χρόνια θα εισπράξει δέκα εκατομμύρια δολάρια, το 2014 θα πάρει 16 και τα τρία τελευταία χρόνια του συμφωνητικού προβλέπουν αποδοχές 22 εκατομμυρίων δολαρίων! Το 2018 το συμβόλαιο του μπορεί να ανανεωθεί με ετήσιες αποδοχές 22 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ υπάρχει η επιλογή της αποδέσμευσης με αποζημίωση τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων...

Από την πλευρά του, ο all-star pitcher, Mark Buehrle θα εισπράξει 58 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αν μη τι άλλο, οι ανανεωμένοι Μάρλινς έδειξαν πως υπολογίζουν τον αριστερόχειρα pitcher. Ταυτόχρονα, όμως, η ομάδα του Μαϊάμι αποσύρθηκε από την κούρσα περί απόκτησης του Albert Pujols.

Keywords
Τυχαία Θέματα