«Η Κορίνθιανς θα ανταγωνιστεί τις ευρωπαϊκές ομάδες»

Ο πρόεδρος της Κορίνθιανς, Άντρες Σάντσεζ, ολοκληρώνει την τετραετή του θητεία και δεν θα επιδιώξει επανεκλογή του, αλλά δηλώνει πως ο σύλλογος θα ανταγωνιστεί τις ευρωπαϊκές ομάδες εντός των επόμενων ετών.

Ο 47χρονος άνδρας οδήγησε την Κορίνθιανς στο πρώτο της πρωτάθλημα από το 2005. Επίσης, στην δική του θητεία κατακτήθηκαν ένα πρωτάθλημα Παουλίστα και ένα Κύπελλο Βραζιλίας. Πλέον ετοιμάζεται να αποχωρήσει στις 15 Δεκεμβρίου, ενώ ο τωρινός αντιπρόεδρος, Ρομπέρτο Ντε Ανδράδε θα τον αντικαταστήσει, εκτός απροόπτου, κερδίζοντας τις εκλογές

της ομάδας τους πρώτους μήνες του 2012.

«Θα είμαστε ανάμεσα στις πλουσιότερες ομάδες της Γης. Έχουμε ήδη δημιουργήσει τις σχετικές βάσεις. Δεν υποσχέθηκα τίτλους, αλλά την αναδιαμόρφωση της ομάδας. Αισθάνομαι πως πέτυχα τον στόχο μου και φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Οι οπαδοί μας είναι υπερήφανοι και σίγουρα θα ανταγωνιστούμε τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου τα επόμενα χρόνια» δήλωσε μέσω συνέντευξης του, η οποία δημοσιοποιήθηκε την Τετάρτη (07/12).

Ο Σάντζεζ ανέλαβε την ομάδα, όταν αυτή είχε υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία. Πλέον την παραδίδει με μεγάλα οικονομικά κέρδη και σαν πρωταθλήτρια Βραζιλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα