Δύο… συναυλίες στο Raw

O Rock πήρε τη… κιθάρα του και ο John Cena μία ξεχασμένη του στολή, ώστε οι δύο άνδρες να διοργανώσουν συναυλίες… μίσους στο εβδομαδιαίο Raw SuperShow.

Το επεισόδιο έκλεισε με τον Rock να χρησιμοποιεί στίχους μετά μουσικής, ώστε να χλευάσει τον αντίπαλό του στη WrestleMania. Πολύ πιο βιαστικός, αλλά εξίσου θετικός ήταν ο Cena, αφού αυτός θυμήθηκε

παλιό του χαρακτήρα και σε ρυθμούς ραπ ανέλυσε τις απόψεις του για τον Rock.

Στο μεταξύ, ο Undertaker τα… είπε με τον Shawn Michaels, αλλά δέχθηκε… απειλές. Δεν θα μπορούσε να λείψει ο Triple H από την τριπλέτα, καθώς αυτός θα αντιμετωπίσει τον «Phenom» την 1η Απριλίου, με τον HBK ειδικό διαιτητή.

Ακόμα, ορίστηκε 12-man tag match στο «show of shows», με τους John Laurinaitis και Teddy Long να «παίζουν» τα σόου τους ανάλογα με τον νικητή! Πρώτος τις… έφαγε ο US Champion, Santino Marella, από Otunga και Henry.

Μπορεί ο CM Punk να έκοψε τον δρόμο του Miz προς τη ‘Mania, αλλά ο Chris Jericho του επιφύλαξε μία έκπληξη. Συγκεκριμένα του θύμισε ότι ο πατέρας του είναι αλκοολικός και ο WWE Champion βυθίστηκε σε… κατάθλιψη.

Ακόμα, μετά από αρκετές εβδομάδες απουσίας, ο Brodus Clay επέστρεψε. Δεν άλλαξαν πολλά, αφού κέρδισε τον αγώνα του σε λίγα δευτερόλεπτα και εισήλθε στο ρινγκ με ρυθμούς funk, αλλά είχε χάσει αρκετά κιλά, αφού προφανώς αυτό ήταν το πρόβλημα που προκάλεσε την αφαίρεση του από το πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Oι Mark Henry & David Otunga κέρδισαν τον Santino Marella.
O Sheamus κέρδισε τον Dolph Ziggler.
O CM Punk κέρδισε τον Miz.
O Brodus Clay κέρδισε τον Jinder Mahal.
O Randy Orton κέρδισε τον Jack Swagger.

Keywords
Τυχαία Θέματα