Εμπλοκή Πατέρα στον ξυλοδαρμό Βασσάρα

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον ξυλοδαρμό του πρώην διεθνούς διαιτητή Κύρου Βασσάρα, ο οποίος αποδίδεται σε άτομα της προσωπικής φρουράς του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλα Πατέρα, περιγράφονται στη δικογραφία της ΕΛ.ΑΣ. που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Real news, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το newsbomb.gr.

Σύμφωνα

με τη Real, στη δικογραφία που σχημάτισαν η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και το 7ο Τμήμα Πρόληψης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας, αν και γίνεται λόγος για τέσσερις άγνωστους δράστες, για τους οποίους ζητείται η άσκηση ποινικής δίωξης, εντούτοις αναφέρονται ως ύποπτοι συγκεκριμένα πρόσωπα της προσωπικής φρουράς του Νικόλα Πατέρα, ο οποίος το επίμαχο διάστημα ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το διαβιβαστικό, που αποκαλύπτει η Real news, τα πρόσωπα αυτά, μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός «κινήθηκαν ταχύτατα με μοτοσικλέτες» προς την περιοχή της κατοικίας του πεθερού του Κύρου Βασσάρα, εκεί όπου κατευθυνόταν και ο διαιτητής.

Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου 2010 στα Καμίνια και ο Κύρος Βασσάρας ξυλοκοπήθηκε από δύο αγνώστους, οι οποίοι καλύπτονταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης από τρία άλλα πρόσωπα.

Περισσότερα στο «Εμπλοκή Πατέρα στον ξυλοδαρμό Βασσάρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα