Έ(χ)ασε την ευκαιρία ο ΑΟ Γλυφάδας

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στα play off ο ΑΟ Γλυφάδας, που έμεινε στο στείρο 0-0 με αντίπαλο τον αξιόμαχο, αλλά τελευταίο στη βαθμολογία, Αστέρα Μαγούλας στο Ελληνικό.

Οι «κόκκινοι» ήθελαν το τρίποντο στο «σπίτι» τους, ώστε να εκμεταλλευτούν το ρεπό του δεύτερου Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και την «γκέλα» του πρωτοπόρου Πανηλειακού, που ηττήθηκε 1-0 από τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου. Δεν τα κατάφεραν, καθώς τους έλειψε το γκολ,

σε ένα παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες.

Ο ΑΟ Γλυφάδας είχε ευκαιρίες να φύγει με τους τρεις βαθμούς, με κορυφαία αυτή στο 86’, όταν ο Καζαντζής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Από την άλλη, θετικό χαρακτηρίζεται το ντεμπούτο του Αντώνη Πριόνα στον πάγκο του Αστέρα Μαγούλας, μια και η ομάδα του απέσπασε πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην Football League 2. Ωστόσο, μετά τα σημερινά (28/03) αποτελέσματα στο νότιο όμιλο της Football League 2, παρέμεινε στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ, όμως οι προσπάθειες των Μαρή, Χρυσάφη και Ρόκα δεν βρήκαν στόχο.

ΑΟ Γλυφάδας (Μουράτ Σεροπιάν): Λιώνης, Παραράς, Ταραλίδης, Ανδρίκος, Τσιάτσιος, Βασιλόγιαννης, Καζαντζής, Κολοτούρος, Στρατάκης (78’Αγκιρίμπα), Παπαδήμας, Καραχάλιος (66’ Κόκκαλης).

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Αγριμάκης, Κουσούρης (86’ Ρόκας), Λάμπρου, Κολοβός, Τσούπρος, Μαρής, Πατσιονίδης, Σερέπας (77’ Σερέπας), Χρυσάφης, Μανίκας (90’ Μπούγιας), Ιορδανίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα