Εύκολα η Τότεναμ, λίγες οι εκπλήξεις

19:22 7/1/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 3-0 πήρε η Τότεναμ απέναντι στην Τσέλτεναμ με τις Μπλάκμπερν και Γουίγκαν να αποκλείονται από τη συνέχεια.

Στον τέταρτο γύρο του FA Cup προκρίθηκε η Τότεναμ που επικράτησε άνετα της Τσέλτεναμ με 3-0. Ο Ντεφό στο 24’ άνοιξε το σκορ για τους «πετεινούς» με τον Παβλιουτσένκο στο 43’ να κάνει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Ντος Σάντος στο 87’.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κοξ, η Γουέστ Μπρομ επικράτησε 4-2 της Κάρντιφ.

Ο Οντεμβιγκί στο 7’ άνοιξε το σκορ με τον Κοξ στο 33’ να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τέρματα των Έρνσοου (36’) και Μέισον (50’) για να έρθει ο Κοξ να πετύχει ακόμα δύο τέρματα (61’, 90’) και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Πρόωρα αποκλείστηκε η Γουίγκαν από τη διοργάνωση, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-1 από τη Σουίντον. Ο ΜακΜάναμαν στο 35’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν με τέρματα των Κόνελ (40’) και Μπένσον (76’).

Εύκολο έργο είχε η Νόριτς που επικράτησε 4-1 της Μπέρνλι. Ο Χολτ στο 6’ άνοιξε το σκορ με τον Τζάκσον στο 12’ να κάνει το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν και πάλι στο παιχνίδι, καθώς τρία λεπτά αργότερα μείωσαν σε 2-1 με τον Ροντρίγκεζ. Ο Σέρμαν στο 60’ «καθάρισε» το παιχνίδι κάνοντας το 3-1, με τον Μόρισον στο 73’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο σημαντικότερο παιχνίδι, η Νιούκαστλ επικράτησε 2-1 της Μπλάκμπερν, κάνοντας την ανατροπή. Ο Γκούντγουιλι άνοιξε το σκορ για τα «ρόδα» στο 34’ για να ισοφαρίσει ο Μπεν Αρφά στο 70’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Γκουτιέρεζ στο 95’.

Στο 1-1 έμεινε η ΚΠΡ εκτός έδρας με τη Μίλτον Κέινς Ντονς και όλα θα κριθούν σε επαναληπτικό. Ο Μπόντιντς στο 65’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Χέλγκουσον να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 89’.

Και η Μπόλτον πήρε προβάδισμα μετά την εκτός έδρας της ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Μάκλσφιλντ. Ο Κλάσνιτς στο 7’ άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν με τέρματα των Ντάνιελ (16’) και Μεντί (68’). Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Γουίτερ στο 77’.

Εύκολη πρόκριση πήρε η Στόουκ απέναντι στη Τζίλιγχαμ. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με τέρμα του Κέντουελ στο 16’. Ο Γουόλτερς ισοφάρισε στο 34’ με τον Ζερόμ να ανατρέπει στο 43’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Χουτ στο 49’.

Με 4-0 επικράτησε η Φούλαμ της Τσάρλτον και πήρε εύκολα την πρόκριση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ντέμπσεϊ που σημείωσε χατ-τρικ (8’, 61’, 81’) με τον Νταφ στο 87’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Στο… ρελαντί η Έβερτον επικράτησε 2-0 της Τάμγουορθ και προκρίθηκε. Ο Χάιτινχα στο 5’ άνοιξε το σκορ, με τον Μπείνς στο 79’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα με πέναλτι.

Τέλος από τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, η Σουόνσι προκρίθηκε μετά τη νίκη της με 4-2 εκτός έδρας απέναντι στη Μπάρνσλεϊ. Ο Βαζ Τε στο 29’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Ρέιντζελ να ισοφαρίζει ένα λεπτό αργότερα. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ακόμα δύο γκολ και καθάρισαν την πρόκρ

Keywords
Τυχαία Θέματα