Ευπρόσδεκτα τα λεφτά από οποιονδήποτε, αλλά…

20:01 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Είναι τουλάχιστον αφελές να υπάρχουν κάποιοι, που να νομίζουν πως για όποιον νοιάζεται για τον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή, έχει καμιά σημασία το ποιος θα βάλει τα λεφτά. Κι όποιος λέει ή υποστηρίζει κάτι τέτοιο, απλά δεν έχει σαν πρώτο μέλημα και έγνοια τον Παναθηναϊκό και την ύπαρξή του, αλλά πράγματα που τα συνδέει με πρόσωπα και καταστάσεις λόγω συμφέροντος.

Εδώ που έφτασε η κατάσταση, δεν υπάρχουν και πολλά να πει οποιοσδήποτε. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Δυστυχώς για να είμαστε ακριβείς, είναι ξεκάθαρα.

Ο Παναθηναϊκός

έφτασε σε ένα σημείο που κανένας δεν μπορούσε να σκεφτεί πριν λίγα χρόνια γι’ αυτό τον σύλλογο. Έφτασε σε ένα σημείο που πλέον απέχει ελάχιστα από την καταστροφή του.

Σ’ αυτό το σημείο λοιπόν, δεν υπάρχουν μα και ξεμά. Εδώ το θέμα είναι να βρεθούν λεφτά. Κι όποιος κι αν είναι αυτός που θα τα βάλει. Άλλη λύση δεν υπάρχει. Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν πολυτέλειες. Δυστυχώς δεν έχει την πολυτέλεια να… την ψάξει κιόλας και να δει αν… γουστάρει όποιον βάλει λεφτά.

Το θέμα εδώ, είναι να μπουν τα λεφτά. Κι όποιος τα βάλει ευπρόσδεκτα. Θέλει να είναι ο Βγενόπουλος αυτός, μακάρι. Ο Πατέρας. Μακάρι ξανά. Ο Πολέμης; Ο Άραβας Για Σουντ Ντα Σουν και όσα Σουντ θέλετε; Μακάρι κι αυτός. Μόνο άρρωστοι, αλλά στην κυριολεξία πολύ άρρωστοι, μπορούν ακόμα να λένε καλύτερα στην Δ’ Εθνική παρά λεφτά… απ’ αυτόν.

Μόνο που εδώ, θα πρέπει να ξέρει όλος ο κόσμος την αλήθεια. Και να ξέρει και τι ακριβώς πρέπει να περιμένει από όποιον αποφασίσει να μπει και να πάρει τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα δεν είναι αυτή την στιγμή μόνο η αδειοδότηση. Καλή και χρυσή είναι φυσικά κι αυτή και είναι το πρώτο σε σημασία την δεδομένη στιγμή. Όμως το θέμα δεν είναι απλά να κερδίσει ο Παναθηναϊκός ένα-δυο μήνες και μετά άντε πάλι τα ίδια.

Τα πράγματα είναι επίσης απλά και εδώ. Όσο απλά μπορεί να είναι τα νούμερα και η απλή αριθμητική.

Ο Παναθηναϊκός θέλει αυτή την στιγμή μέχρι τα τέλη Μάρτη τουλάχιστον έξι εκατομμύρια. Τα δυόμιση εκατομμύρια αφορούν χρέη μέχρι τον Σεπτέμβρη, ενώ με ένα ποσό κοντά στα τρία με τέσσερα εκατομμύρια συνοψίζονται τα χρέη μέχρι τον Δεκέμβρη.

Εδώ να σημειώσουμε και κάτι ακόμα. Τραβηγμένο μεν, αλλά υπαρκτό σαν σενάριο. Πλέον το θέμα δεν είναι μόνο η αδειοδότηση για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πλέον, η ίδια ακριβώς αδειοδότηση, χρειάζεται και για την συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν το προχωράω παραπέρα, ο καθένας νομίζω καταλαβαίνει την αξία ή την κρισιμότητα αν θέλετε για τον Παναθηναϊκό, του συγκεκριμένου θέματος.

Το πρόβλημα όμως, δεν τελειώνει με την εύρεση των οκτώ περίπου εκατομμυρίων που εξασφαλίζει σε πρώτη φάση, το να μην τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κι εδώ είναι το μεγάλο θέμα για το τριφύλλι. Που αν επικεντρώσει μόνο α’ αυτό όλη του την προσπάθεια και τον σχετικό σχεδιασμό όσων τελικά αποφασίσουν να βάλουν λεφτά, τότε θα βρεθεί σύντομα προ εκπλήξεων.

Συγκεκριμένα, ακόμα και αν γίνει α

Keywords
Τυχαία Θέματα