«Έγραψε ιστορία ο Νεϊμάρ»

Ο ειδικός σύμβουλος του Κατάρ για το Μουντιάλ του 2022 και πρώην προπονητής, Μπόρα Μιλουτίνοβιτς, θεωρεί ότι η παραμονή του Νεϊμάρ στην Σάντος θα μείνει στην ιστορία.

Ο 67χρονος άνδρας συνέβαλε καταλυτικά στην εξασφάλιση του Μουντιάλ του 2022 από την πλούσια ασιατική χώρα. Πλέον, έχοντας καταγράψει μία ακόμα επιτυχία στο παλμαρέ του κρίνει την πορεία του Νεϊμάρ στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

«Φυσικά έχω δει τον Νείμάρ. Χαίρομαι που προκύπτει ποδοσφαιριστής με αυτή την ποιότητα. Ο Νεϊμάρ έχει τέλεια χαρακτηριστικά και έχεις

όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ιστορίας, αλλά είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε το μέλλον του» δήλωσε αναφορικά με την κλάση του Νεϊμάρ.

Στην συνέχεια, ο Μιλουτίνοβιτς στάθηκε στην πρόσφατη ανανέωση την συνεργασίας του 19χρονο διεθνή φορ με την Σάντος. Ξεχώρισε αυτή την κίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, επειδή η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον απόκτηση του.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα