«Έγραψε» στα πέναλτι ο Raymond για τους Κανάκς

Το 4-4 της κανονικής διάρκειας μεταξύ των Βανκούβερ Κανάκς και των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ έδωσε την ευκαιρία στον Mason Raymond να «ζωγραφίσει» στα πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Οι φιναλίστ του περυσινού πρωταθλήματος συνέχισαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους, αφού ο Raymond πέτυχε το μοναδικό γκολ της τελικής διαδικασίας καθορισμού νικητή. Μάλιστα ο 26χρονος αριστερός επιθετικός σημείωσε ένα εντυπωσιακό spinning backhand και πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό.

Οι «κεραυνοί» είχαν

ισοφαρίσει σε 4-4 στο τέλος της κανονικής διάρκειας με δύσκολο γκολ του Ryan Malone ύστερα από ασίστ του Marin St. Louis.

Νωρίτερα, οι Alexander Edler, Jannik Hansen, Manny Malhotra και Ryan Kesler είχαν σκοράρει για τους Κανάκς, ενώ μέσα στην Τάμπα συμπλήρωσε πενήντα πόντους ο Henrik Sedin με την 39η του φετινή ασίστ. Από την άλλη, ο Steven Stamkos είχε μειώσει σε 2-1, ο Vincent Lecavalier σε 3-2 και ο Steve Downie σε 4-3.

Ωστόσο, οι «μπολτς» πήραν απλά τον βαθμό της παρηγοριάς και ανέβηκαν στους 38 συνολικά, οκτώ μακριά από τις προνομιούχες θέσεις της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Οι πρωτοπόροι της Δύσης, από την πλευρά τους, συμπλήρωσαν 57 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα