Ένα σύγχρονο γαλλικό παλάτι στην Μαλαισία

Πολυτέλεια, αξεπέραστο στυλ, σύγχρονο design και οικογενειακή ατμόσφαιρα, ενώνονται σε μια ξεχωριστή κατοικία αλά γαλλικά.

Η παριζιάνικη αρχιτεκτονική φίρμα Jouin Manku έκανε το ντεμπούτο της δημιουργώντας ένα σπίτι αρκετά μακριά από τη βάση της, στην Kuala Lampur της Μαλαισίας, και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τη πρώτη, καθώς το αποτέλεσμα μοιάζει περισσότερο με όνειρο παρά με κάτι πραγματικό.

Καταλαμβάνει την απίστευτη έκταση των 3.000τ.μ. και έχει στεγάσει

τρεις γενιές της ίδιας οικογένειας μέχρι σήμερα, με μεγάλη επιτυχία απ' ό,τι φαίνεται. Από την εξωτερική του εμφάνιση κιόλας, το σπίτι είναι μια αντιπαράθεση από μόνο του: οι εσωτερικοί χώροι συναντούν τους εξωτερικούς, ο ιδιωτικός χώρος τον δημόσιο, η παράδοση την σύγχρονη εποχή. Ο σχεδιασμός του είναι ήρεμος αλλά ταυτόχρονα γεμάτος κίνηση και ενέργεια -κάτι στο οποίο βοηθούν πολύ και οι καμπυλωτές γραμμές των τοίχων- ενώ τεράστιες γυάλινες εξωτερικές επιφάνειες δημιουργούν ένα ατελείωτο οπτικό εφέ, κάνοντας το ήδη ανοιχτό σπίτι να επεκτείνετε νοητά στον ορίζοντα.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο queen.gr για το θέμα με τίτλο «Ένα σύγχρονο γαλλικό παλάτι στην Μαλαισία»

Keywords
Τυχαία Θέματα