Επέστρεψαν στις νίκες οι Πόντιοι

Ζωντανός στο κυνήγι της απευθείας ανόδου έμεινε ο Απόλλων Καλαμαριάς, επικρατώντας του Βατανιακού με 1-0 στο «ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς» για τη 12η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League 2.

Να εξιλεωθεί για την κακή εμφάνιση και την ήττα από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης έψαχνε η ομάδα του Γιώργου Στράντζαλη, έχοντας πάντα στο μυαλό της την… αναρρίχηση στο ρετιρέ, κόντρα στον Βατανιακό ο οποίος επισκέφθηκε

την Καλαμαριά με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία στην Κρανούλα, στην προσπάθεια που κάνει να γυρίσει την πλάτη στο… φλερτ του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, όχι μόνο αποδείχθηκαν σκληρό… καρύδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έφθασαν και μια ανάσα από το γκολ με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, όταν ο Ραπτόπουλος σημάδεψε το δοκάρι του Καρατζιοβαλή, πριν ο Καραπατσακίδης εννιά λεπτά αργότερα κάνει επίσης επίδειξη σημαδιού… ισοφαρίζοντας τα δοκάρια (οριζόντιο).

Με την έναρξη ωστόσο του δευτέρου ημιχρόνου, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα μπήκαν αποφασισμένοι να γκρεμίσουν το αμυντικό τείχος που είχαν χτίσει οι φιλοξενούμενοι στην περιοχή τους και δεν πέρασαν μάλιστα παρά έντεκα λεπτά (56΄), όταν ο Μωυσιάδης προκάλεσε το ρήγμα, ανοίγοντας το σκορ για τους Πόντιους! Ένα σκορ που δεν άλλαξε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Βατανιακού να επιστρέψουν με κάτι… καλό στην Κατερίνη.

Με τη νίκη αυτή ο Απόλλων παρέμεινε στη δεύτερη θέση του πίνακα, διατηρώντας την επαφή του (2 βαθμούς) με τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου, την ίδια ώρα που ο Βατανιακός δεν λέει να ξεμπλέξει από τις περιπέτειες καθώς βρίσκεται στην τελευταία προνομιούχο θέση, απέχοντας μία νίκη από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα