Κυριάκος Χονδροκούκης: «Σαν γονιός νιώθω πολύ περήφανος»

Ο Κυριάκος Χονδροκούκης, πατέρας και προπονητής του Ελληνα παγκόσμιου πρωταθλητή μίλησε και για τον γιό του αλλά και τον 4ο στον κόσμο Κώστα Μπανιώτη

«Είναι συγκινητικές οι στιγμές και για την Ελλάδα, αλλά και σαν γονιός νιώθω πολύ περήφανος. Και τα δύο παιδιά και ο Κώστας και ο Δημήτρης έκαναν υπέροχο αγώνα. Ο Κώστας έμεινε από ατυχία έξω από τα μετάλλια, θα ήταν πρωτόγνωρο να έχουμε δύο αθλητές στα μετάλλια. Αυτά τα δύο παιδιά δείχνουν το ευ αγωνίζεσθαι, είναι πρωταθλητές πρώτα

στον χαρακτήρια και έπειτα στο στίβο».


Who is Chondrokοukis

«Απρόβλεπτη» χαρακτήρισε η Διεθνής Ομοσπονδία Στίβου την νίκη του Δημήτρη Χονδροκούκη στο ύψος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού.
Ο αθλητής του Ολυμπιακού που πρόσφατα κατέκτησε τον τόιτλο του πρωταθλητή Ελλάδας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, αποτελεί αυτή την στιγμή -μετά και την σημερινή του επίδοση- την μεγαλύτερη ελπίδα του στίβου για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς.
Είχε ωστόσο ενίσχυση γονιδιακά αφού ο Κυριάκος Χονδροκούκης υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδας και από τους πρωτοπόρους στον ελληνικό στίβο. Η μητέρα του είναι καθηγήτρια και διδάσκει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΟΕ στο Καλλιμάρμαρο. Στο ύψος δοκίμασε και η μικρότερη αδερφή του. Ο Δημήτρης σπουδάζει πληροφορική και παίζει μπάσο στον ελεύθερο χρόνο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα