Επίσημα ο Santino στο Chamber

Αφού πρώτα το αποκάλυψε το ίδιο το WWE πριν την τηλεοπτική προβολή του SmackDown, ο Santino Marella κάλυψε το κενό του Randy Orton στο Elimination Chamber (19/02).

O «Ιταλός» επικράτησε με.. θαυμαστό τρόπο σε Battle Royal, τ ο οποίο ολοκλήρωσε το σόου. Έτσι εξασφάλισε μία θέση στο «σατανικό» κλουβί. Παράλληλα γιόρτασε την επιτυχία του, όπως μονάχα... αυτός ξέρει.

Νωρίτερα, οι Big Show

και Khali κέρδισαν τους Wade Barrett και Cody Rhodes σε αγώνα-πρόγευμα του SmackDown Elimination Chamber Match Μάλιστα οι νικητές... τσακώθηκαν μεταξύ τους, αφού ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Ακόμα, ο πρωταθλητής, Daniel Bryan, αντιμετώπισε και εξόργισε τον Sheamus, ώστε να πάρει τη νίκη με DQ. Όλοι οι παραπάνω δίνουν πλέον ραντεβού στο «εξαπλό» ματς των ξημερωμάτων της Δευτέρας (19/02).

Στο μεταξύ, οι Primo και Epico, Tag Team Champions, επιβλήθηκαν των Usos, ενώ η Natalya απέσπασε την προσοχή της Beth Phoenix με τα... αέρια της, οπότε αυτές ηττήθηκαν από την Tamina Snuka και Alicia Fox σε Divas Tag Team Match. Τέλος, ο Hunico και Junder Mahal κατέγραψαν επιτυχίες στους συμπληρωματικούς αγώνες του επεισοδίου.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Οι Big Show & Khali κέρδισαν τους Wade Barrett & Cody Rhodes.
Ο Hunico κέρδισε τον Ted DiBiase.
Οι Primo & Epico κέρδισαν τους Usos.
Ο Daniel Bryan κέρδισε τον Sheamus με DQ.
O Jinder Mahal κέρδισε τον Ezekiel Jackson.
Η Tamina Snuka & Alicia Fox κέρδισαν τις Beth Phoenix & Natalya.
O Santino Marella κέρδισε Battle Royal.

Keywords
Τυχαία Θέματα