Επιστροφή για Mr. Anderson στο IMPACT

Ο Mr. Anderson επανήλθε στο «Impact Zone», ο Eric Young κατέκτησε... γυναικείο τίτλο και ο Jeff Hardy τάχθηκε στο πλευρό του Garrett Bischoff στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του IMPACT.

Για αρκετούς μήνες, ο Mr. Anderson ήταν εκτός σεναρίων και εκτός των... πάντων γενικότερα, αλλά έφτασε η ώρα της επιστροφής. Τον κάλεσε στο ρινγκ ο AJ Styles, ο οποίος φάνηκε πως αποκτά σύμμαχο

στη μάχη του εναντίον των Kazarian και Christopher Daniels.

{youtube}XAc_4KcBvjs{/youtube}

Μία άλλη επιστροφή του σόου ήταν αυτή του Abyss. Ωστόσο ο «Monster» εμφανίστηκε σαν... κανονικός άνθρωπος που αναζητά τον χαμένο του αδερφό!

{youtube}JlLpLG2FlFU{/youtube}

Στο μεταξύ, ο Eric Young, μαζί με την ODB, πρόσθεσε γυναικείο τίτλο στην πλούσια συλλογή του κερδίζοντας τις Knockout Tag Team Champions, Gail Kim και Madison Rayne. Οι νέοι πρωταθλητές κανόνισαν επίσης... γάμο ύστερα από την επιτυχία τους.

{youtube}DJv6lI0DH0o{/youtube}

Από την πλευρά του, ο «πόλεμος» στους Bischoffs συνεχίστηκε. Με τον Jeff Hardy, όμως, στο πλευρό του, ο Garett, γιος του Eric, επικράτησε των Gunner και Kurt Angle.

{youtube}jU9vE42q33E{/youtube}

«Χάλασε» το main event μεταξύ του πρωταθλητή Bobby Roode και του Bully Ray. Από τη μία, ο Sting ήθελε το... κακό του Καναδού που θα αντιμετωπίσει στο Victory Road, ενώ ο James Storm διέκοψε πρόωρα την αναμέτρηση με... superkick.

{youtube}3QHDRnzxgis{/youtube}

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O Zema Ion κέρδισε τον Austin Aries με DQ.
Οι Eric Young & ODB κέρδισαν τις Gail Kim & Madison Rayne.
Οι Matt Morgan & Crimson κέρδισε τους Robbie E. & Robbie T.
Οι Garett Bischoff & Jeff Hardy κέρδισαν τους Gunner & Kurt Angle.

Keywords
Τυχαία Θέματα