Θρίαμβος με 3-0 για τους Ολντ Μπόις

Οι Νιούελς Ολντ Μπόις πήραν σπουδαίο «διπλό» με 3-0 σε βάρος της Κολόν ντε Σάντα Φε, η οποία τελείωσε τον αγώνα με εννέα παίκτες.

Χρησιμοποιώντας κυρίως αντεπιθέσεις, οι φιλοξενούμενοι διέκοψαν αρνητικό σερί αποτελεσμάτων τους και πήραν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στην φετινή Clausura της Αργεντινής. Το σκορ άνοιξε στο 45ο λεπτό με τον Πάμπλο Πέρεζ και το 1-0 προκάλεσε ψυχολογικό πλεονέκτημα για την ομάδα του Ροζάριο.

Στο 69ο λεπτό, οι έντονες διαμαρτυρίες του Ιβάν Φαμπιανέσι υποχρέωσαν τον Μάουρο Βιγκλιάνο, ρέφερι της αναμέτρησης, να αποβάλει

τον μέσο της Κολόν. Στο 82ο λεπτό, ο Γεράρδο Αλκόμπα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και άφησε τους γηπεδούχους με εννέα παίκτες.

Το... διπλό αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε αρχικά ο Μαρτίν Τόνσο διαμορφώνοντας το 2-0 στο 87ο λεπτό. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Μαξιμιλιάνο Ουρούτι σημείωσε το 3-0 και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των Νιούελς Ολντ Μπόις, οι οποίοι «ανέβηκαν» στους επτά βαθμούς.

Από την πλευρά της, η Κολόν έμεινε στους πέντε.

Κολόν ντε Σάντα Φε: Πόζο, Κάιρε, Αλκόμπα, Γκαρσέ, Ουριμπάρι (71' Σεβαντόν), Γκρασιάνι (61' Γκρασιάν), Μπαστία, Φαμπιανέσι, Γκονζάλεζ (53' Λούκε), Ιγκουαΐν, Φουέρτες.
Νιούελς Ολντ Μπόις: Περάτα, Ντίαζ (80' Ορτίζ), Βεργκίνι, Λόπεζ, Βανγκιόνι, Πέρεζ, Ματέο, Μπερνάρντι, Φιγκερόα (76' Βιγιάλμπα), Ουρούτι, Τόρες (74' Τόνσο).

Keywords
Τυχαία Θέματα