Επιτέλους νίκη για Κανάκς

Δύο γκολ πέτυχε ο Daniel Sedin στο 4-3 των Βανκούβερ Κανάκς επί των ουραγών του NHL, Κολόμπους Μπλου Τζάκετς.

Μόλις τρεις νίκες σε σειρά επτά αγώνων στο Βανκούβερ πέτυχαν οι φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος. Μάλιστα προηγήθηκαν δύο ήττες μακριά από την ακριτική πόλη του Καναδά, οπότε οι πρωτοπόροι της Northwest δημιούργησαν απόσταση έξι βαθμών από το ρετιρέ της δυτικής περιφέρειας της λίγκας.

Θα

μπορούσε, όμως, να ήταν ακόμα... χειρότερα, αφού οι αποκλεισμένοι από τα play off Μπλου Τζάκετς δεν ξεπεράστηκαν εύκολα. Απαιτήθηκαν δύο γκολ του Daniel Sedin, ο οποίος συμπλήρωσε τριάντα στο πρωτάθλημα, και «συνεισφορές» των David Booth και Alexander Edler.

Στο μεταξύ, ο Vinny Prospal άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ο Jack Johnson μείωσε σε 3-2 και ο James Wisniewski σε 4-3. Ωστόσο, οι Τζάκετς έμειναν χωρίς νίκη εναντίον των Κανάκς στο 60λεπτο από το... 2009.

Στις 34 αποκρούσεις έφτασε ο Steve Mason, τερματοφύλακας των ηττημένων. Ο έτερος γκολκίπερ, Cory Schneider είχε 33.

Πλέον, ο σύλλογος του Βανκούβερ έχει 94 βαθμούς και θέλει έξι ακόμα για να «φιξάρει» την πρώτη θέση της Northwest. Παράλληλα στους 11 εναπομείναντες αγώνες τους, οι Κανάκς θα προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος σχετικά με τους Σέιντ Λούις Μπλους. Από την άλλη, οι Μπλου Τζάκετς έμειναν στους 51 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα