Ξέφυγαν οι Πάνθερς

Τέσσερις σερί νίκες συμπλήρωσαν οι Φλόριντα Πάνθερς με την επικράτησή τους επί των Μπάφαλο Σέιμπερς στα πέναλτι και εξασφάλισαν «μαξιλάρι» πέντε βαθμών στο ρετιρέ της Southeast.

Επέστρεψε από τραυματισμό στο γόνατο που προκάλεσε απουσία 23 παιχνιδιών, αλλά ο Dmitry Kulikov πέτυχε το νικητήριο γκολ στα πέναλτι με πανέμορφο backhand. Αυτό «ανέβασε» τους «πάνθηρες» στους 83 βαθμούς. Μάλιστα η καταλυτική εκτέλεση καταγράφηκε στον έβδομο γύρο των πέναλτι, αφού με εξαίρεση τα γκολ

των Wojtek Wolski και Tyler Ennis, οι Jose Theodore και Ryan Miller πρωταγωνίστησαν στην υπόλοιπη διαδικασία.

Ο Ennis σκόραρε και στην κανονική διάρκεια, ενώ ο Derek Roy πέτυχε το άλλο γκολ των Σέιμπερς. Ακόμα, ο τερματοφύλακας των ηττημένων, Miller, έκανε 15 αποκρούσεις.

Από την άλλη, οι John Madden και Mikael Sammuelsson άνοιξαν τον δρόμο για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη. Από την πλευρά του, ο Theodore πραγματοποίησε 24 αποκρούσεις.

Έτσι οι «πάνθηρες» διασφάλισαν απόσταση πέντε βαθμών από τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς που έχουν περισσότερο το μυαλό τους στην όγδοη θέση πλέον. Μεταξύ άλλων, οι Σέιμπερς άθροισαν 76 βαθμούς και βρέθηκαν δύο μακριά από τους «πρωτευουσιάνους», οι οποίοι καταλαμβάνουν την όγδοη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα