Νίκες-ανάσες για Ιντεπετιέντε και Ρασίνγκ

Η Ρασίνγκ επιβλήθηκε με 3-0 της Ολίμπο ντε Μπαχία Μπλάνκα, ενώ η Ιντεπετιέντε με 2-0 της Μπελγκράνο σε αγώνες της έκτης αγωνιστικής της Clausura.

Οι μεν είχαν πέντε βαθμούς, πριν αρχίσει το παιχνίδι, ενώ η Ιντεπετιέντε είχε περιέλθει στην τελευταία θέση με τρεις. Αμφότερες, δηλαδή, ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, ώστε να ξεκινήσουν το... σκαρφάλωμα στον πίνακα του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Η Ρασίνγκ Κλουμπ εκμεταλλεύτηκε κόκκινη κάρτα του Κρίστιαν Βιγιανουέβα στο 13ο λεπτό και επέβαλε την κυριαρχία της. Συγκεκριμένα,

ο αμυντικός της Ολίμπο μάρκαρε βίαια τον Φεντερίκο Σανταντέρ των φιλοξενουμένων.

Με τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Σεμπαστιάν Σάχα, να απειλείται ελάχιστα, ο Φεντερίκο Μαντσινέλι άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ στο 60ό λεπτό. Ακολούθησε το 2-0 του Γκάμπριελ Χάουτσε στο 70ό λεπτό και το 3-0 του Λούκας Κάστρο στο 75ο. Έτσι η Ρασίνγκ συμπλήρωσε οκτώ βαθμούς και άφησε την Ολίμπο στους έξι.

Έξι βαθμούς συμπλήρωσε την ίδια ώρα η Ιντεπετιέντε με το 2-0 σε βάρος της Μπελγκράνο ντε Κόρντομπα. Δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο καθόρισαν την έτερη αναμέτρηση. Ο Ερνέστο Φαρίας άνοιξε το σκορ στο 75ο λεπτό και στο 86ο ο Φαμπιάν Μονσεράτ σημείωσε το 2-0. Με την τρίτη ήττα της στο πρωτάθλημα, η Μπελγκράνο έμεινε στους επτά βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα