Επιτέλους νίκη των Σένατορς με τους Μπρούινς

Αφού ηττήθηκαν τέσσερις φορές φέτος, οι Ότουα Σένατορς χρειάστηκαν το πρώτο shutout του Robin Lehner για να επιβληθούν των Μπόστον Μπρούινς με 1-0.

Ο προαναφερόμενος 20άχρονος τερματοφύλακας αγωνίστηκε μόλις για 11η φορά σε επίπεδο NHL Εντούτοις σταμάτησε και τα 32 σουτ των κατόχων του Stanley Cup και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Παράλληλα, βοηθήθηκε αρκετά από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι μπήκαν μπροστά σε... δεκάδες σουτ των Μπρούινς.

Έτσι,

αφού μεσολάβησε το γκολ του Erik Karlsson με δυνατό σουτ στο πρώτο 20λεπτο, οι «σενς» πέτυχαν την έκτη τους νίκη σε επτά παιχνίδια και πλησίασαν τους πρωτοπόρους της Northeast στον έναν βαθμό. Όλα αυτά ενώ είχαν χάσει ήδη τέσσερις φορές σε ισάριθμα ματς από τους Μπρούινς φέτος.

Πλέον, οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν 76 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Βοστόνης έμεινε στους 77. Οι δύο κορυφαίες ομάδες της Northeast έχουν ξεφύγει από τις άλλες τρεις του ομίλου και φαίνεται πως θα δώσουν «μάχη» μέχρι το τέλος για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στον πρώτο γύρο της post-season.

Keywords
Τυχαία Θέματα