Εποικοδομητική η συνέλευση του Παναιγιαλείου

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παναιγιαλείου, που διεξήχθη τη Δευτέρα (26/4), ήταν εποικοδομητική, ενώ έγινε σε πολύ καλό και ήρεμο κλίμα.

Μπορεί να συμπεριελάμβανε σημαντικά θέματα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου, τα οποία πριν λίγους μήνες αποτελούσαν «κόκκινα πανιά» και λόγος δημιουργίας «θερμού κλίματος», ωστόσο στη συνέλευση αποτέλεσαν αντικείμενο μίας ήρεμης και ουσιαστικής συζήτησης μεταξύ των διοικούντων και των φιλάθλων του συλλόγου.

Είναι γεγονός, πάντως, ότι αυτή τη φορά έλειψαν οι προσωπικές επιθέσεις και άπαντες πρότειναν και

μίλησαν για το καλό του Παναιγιαλείου, τονίζοντας ωστόσο ότι πρώτης προτεραιότητας στόχος παραμένει το παρόν και η εξασφάλιση της ανόδου και μαθηματικά, ώστε στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλιστεί και το μέλλον του, αναλόγως - βέβαια - και των δυνατοτήτων που θα υπάρχουν. Σε ότι αφορά το μέλλον, τονίστηκε ωστόσο αρκετές φορές αυτό που έχει δηλώσει κατηγορηματικά και ο νομικός σύμβουλος του Παναιγιαλείου, Γιάννης Καραμινάς, αναφορικά με την αναγκαιότητα δημιουργίας ανώνυμης εταιρείας αμέσως μετά τη διαφαινόμενη κατάκτηση της ανόδου. Μία ΠΑΕ η οποία θα είναι απολύτως «καθαρή» από χρέη, θα έχει νέο φορολογικό μητρώο και θα μπορεί να αποτελέσει «μαγνήτη» για όποιον επιχειρηματία θελήσει να συμμετέχει σε αυτό το «μελανόλευκο» εγχείρημα.

Πρώτος το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής του Αιγιώτικου συλλόγου, Δημήτρης Μπαλαφούτης, ο οποίος αναφέρθηκε σε ότι έχει γίνει από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, κάνοντας παράλληλα και κάποιες παρατηρήσεις. «Έγινε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε μαζί με έναν ικανό προπονητή, μία ανταγωνιστική ομάδα. Καταφέραμε να φτιάξουμε μία πολύ καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές από την Αχαΐα και πρέπει να την προσέξουμε. Δεν πρέπει να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Δεν χρειάζονται κριτικές σε πρόσωπα εκτός συλλόγου. Η ομάδα έχει πολλούς εχθρούς, όπως φάνηκε και στο θέμα που προέκυψε με το ΣΔΟΕ. Η κριτική πρέπει να γίνεται σωστά και αντρίκια μόνο στα πρόσωπα της διοίκησης του συλλόγου. Μάλιστα θέλω να τονίσω ότι τα μέλη της διοίκησης δεν είναι ‘δεκανίκι’ του Παπαπέτρου αλλά του Παναιγιαλείου».

Στη συνέχεια ο γενικός διευθυντής του συλλόγου αναφέρθηκε στα οικονομικά της χρονιάς, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην προσφορά της Κίνησης Φίλων Παναιγιαλείου. «Η Κίνηση Φίλων Παναιγιαλείου είναι μία πολύ καλή προσπάθεια στήριξης της ομάδας και πρέπει να αναφέρω ότι μέχρι τώρα έχει δώσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάτι περισσότερο από 7.000 ευρώ. Η διοίκηση του συλλόγου μέχρι τώρα έχει δώσει περίπου 110.000 ευρώ, μαζί με αυτά της Κίνησης και από αυτά το 60% περίπου έχει δοθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τα υπόλοιπα στις λοιπές υποχρεώσεις της ομάδας.» Σε ότι αφορά τη στήριξη του δήμου στον Παναιγιάλειο, ο Δ. Μπαλαφούτης, ήταν ξεκάθαρος «Από τον Δήμο αυτοί που αγαπούν πραγματικά τον Παναιγιάλειο, είναι αυτοί που έχουν θητεύσει σε διοικητικό πόστο της ομάδας και ξέρουν ότι γίνεται πραγματικός αγώνας δρόμου από τους διοικούντες. Μάλιστα κάποιοι

Keywords
Τυχαία Θέματα