Επτά γκολ για Κανάκς

Οι Βανκούβερ Κανάκς δεν έχουν ξεκινήσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή σεζόν, αλλά έδειξαν κάποιες αναλαμπές απόψε στο 7-4 σε βάρος των Ουάσινγκτον Κάπιτολς.

Το σκορ πήρε… επικές διαστάσεις από το πρώτο εικοσάλεπτο, αφού οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-1. Σε αυτό το χρονικό σημείο, οι Maxim Lapierre, Chris Higgins και Alexander Edler σημείωσαν γκολ, ενώ ο Alex Ovechkin είχε ισοφαρίσει

προσωρινά σε 1-1.

Μάλιστα, ο χαρισματικός Ρώσος επιθετικός πέτυχε δεύτερο γκολ στο επόμενο εικοσάλεπτο, στο οποίο οι Mike Knuble και Marcus Johansson συνέβαλαν στην δημιουργία του 4-4, αφού σκόραρε ο Alexander Edler για τους Κανάκς (4-3). Ακολούθησαν γρήγορα γκολ των Henrik Sendin και Chris Higgins (δεύτερο) στην τρίτη περίοδο, ενώ λίγο αργότερα ο Lapierre συμπλήρωσε επίσης δύο τέρματα και διαμόρφωσε το τελικό 7-4.

Αν μη τι άλλο, η εξέλιξη του σκορ και η συνολική του έκταση καθιστούν… επική τη νίκη των Κανάκς, η οποία τους έφερε στους 11 βαθμούς. Από την άλλη, οι «πρωτευουσιάνοι» έμειναν στους 14 με την δεύτερη διαδοχική τους ήττα έπειτα από το «επτά στα επτά» στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα