Επτά παίκτες από την Κ20 για τον ΟΦΗ

21:13 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο στον ΟΦΗ θα κινηθεί σε χαμηλό μπάτζετ, με τους προπονητές των ομάδων Νέων να εισηγούνται προώθηση επτά παικτών.

Ο ΟΦΗ θα αναγκαστεί να στηριχθεί και στα δικά του παιδιά, καθώς πολλά λεφτά δεν υπάρχουν, ενώ ταλέντο στις ακαδημίες του συλλόγου υπάρχει.

Στο φιλικό τον Ρούβα ο Νίκος Αναστόπουλος χρησιμοποίησε για περίπου

20 λεπτά στο δεύτερο μέρος τους Παύλο Κολλιακουδάκη, Νικήτα Ντελία και Δημήτρη Σκουτέλη από την Κ20 του ΟΦΗ. Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει και στο φιλικό της Τετάρτης (09/05) με τον Εργοτέλη.

Ήδη από τις 14 του Ιανουαρίου οι προπονητές Κ20 και Κ17 του Ηρακλειώτικου συλλόγου Δημήτρης Βολονάκης και Λεωνίδας Τιτομιχελάκης έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους στη διοίκηση για τα παιδιά που έχουν τα στοιχεία και τις προϋποθέσεις να σταθούν στην πρώτη ομάδα.

Βέβαια, την τελική απόφαση για την προώθησή τους θα πάρει ο Νίκος Αναστόπουλος. Η έκθεση των Βολονάκη και Τιτομιχελάκη περιλαμβάνει ονόματα επτά ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους δύο τερματοφύλακες τον 16χρονο Γιώργο Γιαγκιόζη και τον 17χρονο Σταύρο Μπρόκο. Τον 19χρονο αριστερό μπακ (και αριστερό χαφ αλλά και αμυντικό μέσο) Νικήτα Ντελία που από τη Δευτέρα (07/05) μέχρι και την Πέμπτη (10/05) θα συμμετέχει σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας.

Τον 18χρονο μέσο Παύλο Κολλιακουδάκη, τον 19χρονο επιθετικό Δημήτρη Σκουτέλη, τον 17χρονο μέσο Μανόλη Μπολάκη και τον επίσης 17χρονο μέσο Νίκο Παπαδιό.

Keywords
Τυχαία Θέματα