«Έσπασαν» 10ετή παράδοση οι Πάνθερς

Από τον Νοέμβριο του 2002 είχαν να κερδίσουν οι Φλόριντα Πάνθερς τους Λος Άντζελες Κινγκς, αλλά το κατάφεραν απόψε (ξημερώματα 10/02) με σκορ 3-1.

Από το 2002, οι «βασιλιάδες» έχουν επτά σερί νίκες σε βάρος των Πάνθερς, αλλά δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν την παράδοσή τους. Οι Sean Bergenheim και Mike Santorelli πέτυχαν τα κρίσιμα γκολ στην δεύτερη περίοδο, τα οποία προκάλεσαν την αντικατάσταση του βασικού γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Jonathan

Quick.

Ο Jonathan Bernier σταμάτησε 11 σουτ, αλλά το σκορ έγινε 3-1, όταν αποχώρησε στα δευτερόλεπτα... απελπισίας με τον Matt Bradley να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Στο μεταξύ, ο Drew Doughty είχε μειώσει σε 2-1.

Πρέπει να σημειωθεί πως οι «βασιλιάδες» συμπλήρωσαν δέκα ματς, στα οποία έχουν σημειώσει το πολύ ένα γκολ. Συνολικά έχουν την χειρότερη επίθεση του NHL με 119 τέρματα από την αρχή της σεζόν.

Έτσι έμειναν στους 62 βαθμούς και επέτρεψαν στους Πάνθερς να επανακτήσουν την πρώτη θέση της Southeast με 61 βαθμούς. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι «ανέβηκαν» στην τρίτη θέση της ανατολικής περιφέρειας από την ένατη με αφορμή την προαναφερόμενη πρωτιά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα