Ετοιμάζεται ο Jimenez για τους Ίντιανς

Ο starting pitcher, Ubaldo Jimenez, δηλώνει αισιόδοξος για τη νέα χρονιά με τους Κλίβελαντ Ίντιανς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Πέρσι, ο 28χρονος Δομινικανός ανταλλάχθηκε στους «ινδούς» και το 2012 θα αποτελέσει την πρώτη του «γεμάτη» χρονιά στην ομάδα του Κλίβλαντ. Οι ρίψεις του αγγίζουν τα 100-mph και φαίνεται πως έχει ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό του.

Επιστρέφει ο Howard

Έβγαλε την

ειδική προστατευτική μπότα ο Ryan Howard και ο MVP της National League το 2006 δηλώνει έτοιμος για τις υποχρεώσεις του στη νέα σεζόν. Θυμίζουμε πως στις 27 Φεβρουαρίου ο first baseman έκανε εγχείρηση στο πόδι.

Χάνει το ξεκίνημα ο Morse

Χωρίς τον Mike Morse αναμένεται να αρχίσουν τη νέα σεζόν οι Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Ο 29χρονος first baseman υποφέρει από τραυματισμό στην γάμπα.

«Έφυγε» ο Parnell

Σε ηλικία 89 ετών έφυγε ο Mel Parnell. Πρόκειται για αριστερόχειρα pitcher των Μπόστον Ρεντ Σοξ τις δεκαετίες του '40 και '50. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε ταλαιπωρηθεί από τη νόσο του καρκίνου.

Δικάσιμος για τη γυναίκα που «κυνηγούσε» τον γενικό διευθυντή των Γιάνκις

Η Louise Neathway θα βρεθεί στο δικαστήριο, ώστε να απολογηθεί για την... στενή παρακολούθησε του γενικού διευθυντή των Νιου Γιορκ Γιάνκις, Brian Cashman. Συγκεκριμένα κοινοποιήθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος της 36χρονης, η οποία είχε συλληφθεί δύο φορές για τον συγκεκριμένο λόγο.

Μεταξύ άλλων έστειλε πληθώρα μηνυμάτων στον Cashman, είτε με e-mails, είτε με SMS. Ταυτόχρονα παρακολουθούσε από κοντά οποιαδήποτε κίνησε του συνδετικού κρίκου της διοίκησης με την ομάδα της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα