Έτοιμος για πρεμιέρα ο Cabrera

O third baseman των Ντιτρόιτ Τάιγκερς, Miguel Cabrera, ισχυρίστηκε ότι θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Την Δευτέρα (26/03), ο Cabrera επανήλθε στις προπονήσεις, μία εβδομάδα ύστερα από τραυματισμό του στο δεξί μάτι κατά τη διάρκεια φιλικού προετοιμασίας. Πλέον δηλώνει πως θα ενισχύσει τις «τίγρεις» στις 5 Απριλίου, όταν θα ανοίξει το

φετινό τους πρόγραμμα με αγώνα εναντίον των Μπόστον Ρεντ Σοξ.

Ανανέωση για McGowan

Επεκτάθηκε για τρία ακόμα χρόνια το συμβόλαιο του δεξιόχειρα pitcher, Dustin McGowan, με τους Τορόντο Μπλου Τζέις. Πλέον «δεσμεύεται» μέχρι το 2015, διάστημα στο οποίο θα αμειφθεί με 3.5 εκατομμύρια δολάρια.

Προσαρμογή στον Carmona/Hernandez

Ο πρώην... Fausto Carmona και νυν Roberto Hernandez (αποδείχθηκε ότι πλαστογράφησε το όνομα με το οποίο έγινε γνωστός) δέχθηκε αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Πλέον θα εισπράξει 2.5 εκατομμύρια δολάρια φέτος, αντί για επτά. Πάντως, αν ξεπεράσει τα νομικά του προβλήματα και συμπληρώσει κάποιες συμμετοχές, τότε τα μπόνους που προβλέπονται θα καλύψουν τα χρήματα που χάνει αυτήν την ώρα.

Εκτός για καιρό ο Chipper

Ενδέχεται να μείνει έξω για αρκετούς μήνες ο Chipper Jones των Ατλάντα Μπρέιβς. Αρχικά είχε προγραμματιστεί ολιγοήμερη απουσία του 39χρονου παίκτη, ο οποίος ολοκληρώνει την καριέρα του φέτος, αλλά υποβλήθηκε στην έκτη του εγχείρηση στο γόνατο.

Αισιοδοξία για Carpenter

Δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία επαναφοράς του, αλλά οι Σέιντ Λούις Κάρντιναλς πιστεύουν πως ο 37χρονος, Chris Carpenter, θα αγωνιστεί φέτος. Δεν έχει πάρει μέρος σε κάποιο φιλικό φέτος και έχει προπονηθεί ελάχιστα λόγω τραυματισμού στον λαιμό.

Πρόοδος για Morrison

Θετικές ενδείξεις παρουσιάζει η αποθεραπεία του Logan Morrison. Ο 24χρονος άσος των Μαϊάμι Μάρλινς αγωνίστηκε σε παιχνίδι minor league και ενδέχεται να είναι έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Εκτός ο Utley

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Chase Utley θα χάσει το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Άλλωστε ο 5-φορές all-star ταλαιπωρείται συνεχώς από τα γόνατά του, αλλά θα επιστρέψει εντός λίγων εβδομάδων στο ρόστερ των Φιλαδέλφεια Φίλις.

Εξιτήριο για Chamberlain

Μετά από τρεις μέρες νοσηλείας, ο Joba Chamberlain βγήκε από το σχετικό ίδρυμα της Τάμπα. Ο δεξιός του αστράγαλος θα παραμείνει στον γύψο για έξι ακόμα εβδομάδες και η επιστροφή του 26χρονου pitcher στη δράση παραμένει ακαθόριστη.

Μένει Μετς ο Young

Νέο συμβόλαιο υπέγραψε ο Chris Young με τους Νιου Γιορκ Μετς. Πάντως είναι τραυματισμένος ο 32χρονος δεξιόχειρας pitcher, οπότε το συμφωνητικό του είναι επίπεδο minor league.

Εμπιστοσύνη στον Alvarez

Παρά την αρνητική του πορεία στα φιλικά, ο Pedro Alvarez θα παραμείνει στο ρόστερ των Πίτσμπουργκ Πάιρετς. Οι «πειρατές», μάλιστα, θα τον κρατήσουν βασικό στην τρίτη βάση.

Στους Καμπς ο Camp

Πέντε μέρες ύστερα από την αποδέσμευσή του από τους Σιάτλ Μάρινερς, ο δεξιόχειρ

Keywords
Τυχαία Θέματα