«Εξι μεταγραφές και... μάχη μέχρι τέλους»

17:47 1/1/2012 - Πηγή: OnSports

Για τη χρονιά που ξεκινά, τους στόχους της Δόξας Δράμας και τις πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά και τις ευχές του για το 2012, μίλησε ο Μάκης Κατσαβάκης.

{textlink02}

Ο προπονητής των Μαυραετών παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της Νova και παραδέχθηκε ότι εξ αρχής γνώριζε ότι ήταν μεγάλο ρίσκο η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας, ωστόσο ισχυρίστηκε πως στόχος του είναι να φτιάξει μια καλή ομάδα σε βάθος χρόνου, ανεξάρτητα από το πώς θα κυλήσουν φέτος τα πράγματα. Ο Κατσαβάκης, πάντως, εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπάρχει πιθανότητα κάποιες ομάδες να πέσουν πριν

τη δική του λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων...

Αναλύτικά η συνέντευξη του Μάκη Κατασαβάκη

Τις φετινές γιορτές τις περνάτε στο γήπεδο, λόγω υποχρεώσεων με τη Δόξα. Πως σας φαίνεται;

«Για μένα δεν είναι πρωτόγνωρο το γεγονός αυτό. Θυμάμαι τον εαυτό μου σαν ποδοσφαιριστή να κάνω πολλές Πρωτοχρονιές, αλλά και Χριστούγεννα στα ξενοδοχεία».

-Ποιο είναι το συναίσθημα, να είσαι μακριά από την οικογένεια τέτοιες μέρες;

«Σίγουρα στην αρχή μας κακοφαινόταν, με την πάροδο των χρόνων όμως συνηθίζεις. Ας αναλογιστούμε εξάλλου ότι γιορτές μακριά απ΄ τις οικογένειες κάνουν και πολλοί άλλοι επαγγελματίες, εκτός από εμάς. Για παράδειγμα τι να πουν οι ναυτικοί που είναι ακόμα χειρότερα. Και επίσης αν δούμε τι ανεργία υπάρχει και τι οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουμε, θα πούμε, ας έχουμε δουλειά κι ας δουλεύουμε αργίες και γιορτές».

Για τη Δόξα Δράμας είναι καλό που δεν σταμάτησε για διακοπές;

«Όχι, εμάς δεν μας βόλεψε, διότι παίζουμε Κυριακή-Τετάρτη συνέχεια και δεν έχουμε μια εβδομάδα να μειώσουμε λίγο τα προβλήματά μας, να μπαλώσουμε κάποιες καταστάσεις και να πάρουμε μια ανάσα. Από Κυριακή σε Τετάρτη δεν μπορείς να πειράξεις κανέναν μηχανισμό του οργανισμού. Βέβαια οι παίκτες αποκτούν κάποιον ρυθμό, με την προϋπόθεση όμως ότι υπάρχει κάποια βάση καλής φυσικής κατάστασης. Εάν επιπροσθέτως, ηλικιακά, τα παιδιά είναι κάτω από 20 ετών, γεννάται ένα τεράστιο βιολογικό πρόβλημα το οποίο δεν αφήνει περιθώρια για Κυριακή-Τετάρτη. Αυτό το είδαμε στον Ρούνεϊ, στον Μέσι και σε πολλά άλλα παιδιά παγκοσμίως τα οποία δεν παίζανε απαραιτήτως Κυριακή -Τετάρτη. Αρα, εγκυμονούν πολλοί κίνδυνοι μακρόχρονης κόπωσης. Εγκυμονούν επίσης κίνδυνοι τραυματισμών, διότι είμαστε στην καρδιά του χειμώνα συν τις μετακινήσεις, καταλαβαίνετε... ».

Θα χαρακτηρίζατε τη Δόξα μια κουρασμένη ομάδα, από την άποψη των συνεχών μετακινήσεων και αγώνων;

«Ακόμα δεν αρχίσαμε! Αυτό θα φανεί στη διάρκεια. Γι’ αυτό είπαμε και με τον πρόεδρο ότι πρέπει να έρθουν κι άλλα παιδιά, κυρίως πρωτοκλασάτοι, ώστε να αντέξουμε σ΄ αυτό το δίμηνο το οποίο είναι Κυριακή -Τετάρτη».

Τα πράγματα στη Δράμα, πως είναι;

«Τώρα είμαστε πολλές ώρες στο γήπεδο, πολλές ώρες στα dvd, προσπαθούμε με τα παιδιά, ώστε να χτίσουμε μια ομάδα. Γι αυτό λέω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να μη κάνουμε λάθη στο κομμάτι των μεταγραφών. Να έρθουν, δηλαδή, παιδιά τα οποία στην

Keywords
Τυχαία Θέματα