Φιλόδοξος Εθνικός στην Κηφισιά

Με φιλοδοξίες για εκτός έδρας νίκη, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δοκιμάζεται στο Ζηρίνειο απέναντι στην Κηφισιά.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, Κηφισιά και Εθνικός Αλεξανδρούπολης δίνουν ραντεβού στο Ζηρίνειο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (19.00, Γεωργουλέας - Μουλά).

«Φιλοδοξούμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και φυσικά να κερδίσομε το παιχνίδι, γιατί όλοι για τη νίκη παίζουν. Το κακό είναι ότι δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι και γενικά είμαστε κάπως πίσω, λόγω των τραυματισμών που είχαμε και της καθυστερημένης ενσωμάτωσης των ξένων μας, αλλά

όλα τα παιδιά διψούν για να ξεκινήσουν οι αγώνες κι αυτό με κάνει αισιόδοξο», τόνισε ο Κώστας Αρσενιάδης, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο της Κηφισιάς και συμπλήρωσε για τον Εθνικό:

«Είναι πιο ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι. Πήρε έμπειρους κεντρικούς, έναν δυνατό διαγώνιο κι είναι μια ομάδα με ιδιαίτερη δυναμική λόγω του ότι στηρίζεται σε δικά της παιδιά. Είναι πιο έτοιμη από εμάς, αλλά περιμένω να γίνει ένα πραγματικά αμφίρροπο παιχνίδι». Αμφίβολος για την ομάδα των βορείων προαστίων θεωρείται ο Γιόχαν Εστράδα.

Φιλόδοξος και με ελπίδες για ξεκίνημα με εκτός έδρας νίκη παρουσιάστηκε ο προπονητής του Εθνικού, Γιάννης Ανδρεάδης: «Είμαστε καλά, δεν έχουμε προβλήματα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με μια εκτός έδρας νίκη, αφού πέρσι δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε ένα διπλό.Ο ΑΟΚ πέραν του ότι είναι μια πολύ μαχητική ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα του γίνεται ακόμη πιο δυνατός. Αυτή τη στιγμή όμως νομίζω ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα