Φορτούνης: «Καλό ντεμπούτο, καλύτερη συνέχεια»

11:29 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ικανοποιημένος από το ντεμπούτο του με την Εθνική μας ομάδα έμεινε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος τόνισε πως η υποδοχή από τους διεθνείς ήταν πολύ καλή. Παράλληλα, υποστήριξε πως θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

«Και οι δύο χρονιές ήταν καταπληκτικές γιατί από τη μια το 2011 πήρα μεταγραφή στο εξωτερικό και από την άλλη το 2012 επειδή ήρθε η κλήση στην Εθνική που είναι ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή», είπε αρχικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» ο Κώστας Φορτούνης για το ποια από τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν

η καλύτερη για τον ίδιο.

Αναφορικά με τη μετακίνησή του στην Καϊζερσλάουτερν, ο διεθνής μέσος είπε: «Ήθελα να πάω σε ένα υψηλό πρωτάθλημα. Δεν βοηθάει και τόσο η ομάδα γιατί παίζει αμυντικά. Θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και ότι βγει στο μέλλον».

Για το πώς τον υποδέχθηκαν στην Εθνική ομάδα, ο Φορτούνης είπε: «Ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη στιγμή με όλα τα παιδιά. Με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά. Όλοι μου μιλούσαν και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό», ενώ για το αν τον είχε προετοιμάσει ο Φερνάντο Σάντος, τόνισε: «Δεν με είχε προετοιμάσει, μου ήρθε ξαφνικό».

Μιλώντας για το δυνατό του σημείο, είπε: «Η πρώτη συμμετοχή ήταν καλή. Το δυνατό σημείο μου είναι να παίζω πίσω από τον επιθετικό και να κινούμαι κατά μέτωπο στην εστία. Θέλει και άλλη βελτίωση αυτό από εμένα».

Παράλληλα, μίλησε και για το ενδιαφέρον που υπήρχε από τη Βόλφσμπουργκ: «Με ήθελε και αυτή. Προτίμησα όμως την Κάιζερσλάουτερν», ενώ για το που έχει βελτιωθεί, είπε: «Έχω βελτιωθεί πολύ στην αντοχή και τη δύναμη. Είναι διαφορετική η προπόνηση, έγινε σκληρή προετοιμασία».

Για τους προσωπικούς του στόχους, τόνισε: «Είμαι μικρός ακόμη, θα κοιτάξω μπροστά και θα συνεχίσω να δουλεύω». Τέλος, για τον Φερνάντο Σάντος, είπε: «Είναι ευχάριστο ότι όταν πηγαίνεις καλά, έχεις τη δυνατότητα να παίζεις στην Εθνική. Αυτό είναι πολύ καλό».

Keywords
Τυχαία Θέματα