Τα Χανιά καλούν τον κόσμο τους για το ντέρμπι

11:02 1/3/2012 - Πηγή: OnSports

Το Σάββατο (03/03) τα Χανιά θα υποδεχθούν τον Ατρόμητο Αθηνών σε ένα ντέρμπι... πρόκληση καθώς ο νικητής της αναμέτρησης θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' κατηγορία.

Έτσι τα «μπλε» κορίτσια μετά την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία έχουν μια ακόμα πρόκληση για την κατάκτηση της νίκης στο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών,

με το σύλλογο των Χανίων να προσκαλεί τον κόσμο να βρεθεί στον πλευρό της ομάδας, βοηθώντας τον να διεκδικήσει τις πιθανότητες ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κρητικής ομάδας:

«Το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στη Β΄ κατηγορία γυναικών διεξάγεται το Σάββατο 3/3 στις 14:30 στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τον ΑΟΧ να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Αθηνών. Αν ο ΑΟΧΑΝΙΑ βγει από την αναμέτρηση νικητής ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας με ορατή πλέον την άνοδο στην Α' Εθνική κατηγορία. Καθίσταται λοιπόν παραπάνω από σαφές ότι η παρουσία των Χανιωτών φιλάθλων είναι παραπάνω από επιβλητική».

Από την πλευρά του ο προπονητής της γυναικείας ομάδας των Χανίων, Μάνος Βεργανελάκης, θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook γράφοντας:

«Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο Ατρόμητος και μετά η Χαλκίδα. Ο στόχος της ομάδας μας ήταν η εύκολη παραμονή στην κατηγορία. Με την νίκη απέναντι στον Ήφαιστο αυτό είναι πλέον δεδομένο. Από εκεί και πέρα κανείς από εμάς δεν μιλάει για πρωτάθλημα. Εμάς μας ενδιαφέρουν ένα – ένα τα παιχνίδια και στο τέλος θα δούμε πόσο ψηλά θα τερματίσουμε. Είναι μεγάλο κίνητρο να κερδίσουμε για δεύτερη φορά του πολύ καλό και έμπειρο Ατρόμητο, αλλά δεν θα είναι αποτυχία αν η ομάδα δεν το καταφέρει. Διαθέτουμε ένα ρόστερ με νεανική και άπειρη ομάδα και αυτά τα ματς πρέπει να είναι πρόκληση για εμάς. Δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε για τίποτα. Ότι παραπάνω πετύχουμε από εδώ και πέρα είναι επιτυχία. Ας χαρούμε το ματς, ας δουλέψουμε σωστά τις δύο επόμενες ημέρες και ότι είναι να γίνει, θα γίνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα