Γέφτοβιτς: «Παιχνίδι χωρίς ποιότητα»

09:22 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε η Ζάκυνθος όλη την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ο Ζόραν Γέφτοβιτς μετά την ισοπαλία με τον Ηλυσιακό στο γήπεδο του Ζωγράφου.

Ο τεχνικός της Ζακύνθου υποστήριξε ότι ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ποιότητας, αλλά με δύναμη, ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζόραν Γέφτοβιτς στην ιστοσελίδα ioniansports:

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ποιότητα, αλλά με περισσότερο δύναμη. Τις τελευταίες ημέρες η ομάδα μας αντιμετώπισε πολλά

προβλήματα. Σε καμία περίπτωση δεν τα αναφέρω ως δικαιολογία, όμως απουσίαζαν οι Κωστάκης, Τσιριγώτης, Διαμαντόπουλος, ενώ έπαιξαν με πυρετό οι Πέττας, Γεωργίου, Σαμαράς που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Γι αυτό είμαι ευχαριστημένος, από την ισοπαλία έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Μην ξεχνάμε πως ο Ηλυσιακός ήταν πολύ επικίνδυνος, αφού έπαιζε ένα από τα τελευταία του χαρτιά, μη έχοντας περιθώρια για απώλειες. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε την κόντρα επίθεση, όμως δεν καταφέραμε κάτι καλό.

Οι γηπεδούχοι επιδίωξαν να παραβιάσουν την εστία μας με σέντρες περισσότερο. Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Κοιτάμε να προετοιμαστούμε καλά για το επόμενο. Θα δούμε τις απουσίες μας και την κατάσταση των παιδιών και θα κρίνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα