Γέφτοβιτς: «Σηκώστε κεφάλι»

Ομιλία του Ζόραν Γέφτοβιτς στους ποδοσφαιριστές του και όχι προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό (12/03) πρόγραμμα της Ζακύνθου μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Ο Σέρβος τεχνικός προτίμησε να μην προπονήσει τους παίκτες του, αλλά να τους μιλήσει για το χθεσινό (11/03) «κάζο» που υπέστη η Ζάκυνθος, η οποία αν και προηγούταν έως το 90’, ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ζόραν Γέφτοβιτς:

«Το

τι ακριβώς είπαμε στα αποδυτήρια είναι ενδοοικογενειακό και δεν πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Πρέπει όμως να μάθουμε από το χθεσινό πάθημα. Όπως είπα και χθες σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι έχουμε το μερίδιο ευθύνης μας και πρώτος απ' όλους εγώ.
Αφού επεσήμανα κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες στους παίκτες, τους ζήτησα να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο. Τέτοια παιχνίδια είναι σπάνια και δεν επαναλαμβάνονται εύκολα. Χάσαμε δύο βαθμούς πολύτιμους, αλλά δεν έχουμε περιθώρια για κλάματα και μεμψιμοιρίες.

Το πιο άδικο από το χθεσινό αποτέλεσμα είναι πως χάλασε στο τέλος η καλή εικόνα των παικτών. Γιατί παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν όλη την εβδομάδα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Κι αν δεν ερχόταν αυτή η ισοπαλία με τον τρόπο που ήρθε, θα μιλάγαμε όλοι για μεγάλη εμφάνιση και σπουδαία νίκη.

Από σήμερα όμως σταματάμε να μιλάμε γι αυτό το ματς, γιατί μας περιμένει ένα ακόμη πιο δύσκολο την Κυριακή με τον Αστέρα Μαγούλας. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα